Ana sayfa Sosyal Medya Ve beklenen poz geldi! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un nişanından ilk kare!..

Ve beklenen poz geldi! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un nişanından ilk kare!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 dizisi Kuruluş Osman’ın ‘Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ve Fox TV dizisi Yasak Elma’nın ‘Çağatay’ı Berk Oktay nişanlandı.

Bir süredir aşk yaşayan çift, evlilik yönünde ilk adımı attı. Berk Oktay geçtiğimiz yıl sevgilisine evlilik teklifi etmiş ve ‘Evet’ yanıtını almıştı.

Berk Oktay ailesiyle birlikte İzmir’e giderek Yıldız Çağrı Atiksoy’u ailesinden istedi. Kız isteme töreninden sonra Atiksoy ve Oktay aileleriyle nişan yemeğine çıktı. Ünlü çift nişan töreninden aynı pozu instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Ve beklenen poz geldi! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un nişanından ilk kare!.. 7

Berk Oktay’ın siyah gömlek ve takım elbise giydiği nişan töreninde güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ise tercihini kırmızıdan yana yaptı. Oyuncu kırmızı renkteki sade tuvaletiyle göz kamaştırdı.

Dans ettikleri esnadan aynı fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan çiftin, birbirlerinin isimlerini kalplerine etiketlemeleri de gözlerden kaçmadı.

Çiftin paylaşımına hayranlarından tebrik mesajları yağdı. İkiliyi birbirine çok yakıştıran hayranları şimdi de düğünü heyecanla beklemeye başladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay’ın nikah masasına oturmak için dizi sezonunun tatile girmesini bekleyeceği ve yaz aylarında dostlarının da katılacağı unutulmaz bir düğün yapacakları konuşuluyor.