Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde Eren Ören’e göre ilk harcanacak isim Kaan olabilir!

Kardeşlerim dizisinde Eren Ören’e göre ilk harcanacak isim Kaan olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisiyle birlikte öne çıkan oyunculardan birisi de Eren Ören oldu… Genç oyuncu, Kaan isimli karakteri canlandırıyor ve dizinin başarılı genç yetenekleri arasında sayılıyor… Eren Ören, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığı için de bir süre setten uzakta kalmıştı.

Kardeşlerim dizisinden önce Kırmızı Oda dizisinin yanı sıra Geçen Yaz isimli filmde rol alan oyuncu, atv dizisiyle birlikte ise popülerlik elde etti. Hikayede çevresi tarafından kabul görme sorunu yaşayan Kaan karakteri için bazı sorunlar aşılmaya başlandı… Eren Ören de bu olumlu gidişattan memnun.

Oyuncu, “Kaan açısında durumlar gayet iyi. İlk başta ailesi tarafından kabul görmemiş bir bireydi. Ama son bölümlerde babası ile iletişimi, kardeşi ile iletişimi çok kuvvetlendi. Ailesi tarafından da kabullenildi” açıklamasını yaptı.

Kaan karakterinin bu gelişmesi Kardeşlerim dizi hayranlarını da memnun etti. Bu karakteri özünde temiz, saf ve iyi kalpli bir insan olarak gören dizinin takipçileri, Kaan’ın geldiği durumdan memnun.

Kardeşlerim dizisinde Eren Ören'e göre ilk harcanacak isim Kaan olabilir! 51

Kaan’ın babası Akif ile kurduğu iyi diyalog da Kardeşlerim dizisinin hikayesinde eksik kalan bir bölümün tamamlanması oldu. Kaan’ın aslında Akif’in bir benzeri olduğunu belirten Eren Ören, “Zor bir hayatı olmuş. Ama son zamanlarda babası ile iyi geçiniyor. Babasının gözüne girdi. Ama Akif’in şeytani planları bir gün Kaan’ı bulabilir” diye konuştu.

Akif karakterinin baba olarak biraz sıkıntılı bir karakter olduğunu belirten genç oyuncu, Akif’in ilk gözden çıkartacağı kişinin de Kaan olacağını düşünüyor.

Genç oyuncunun senaryoya yönelik olarak tahmin yürüttüğü bu konu izleyicilerin de ilgisini çekecektir. Kaan’ın hikayedeki gelişiminin nasıl olacağı konusu merak edilen detaylardan birisi.

Eren Ören’in bu tahmini tutar mı bilinmez ama Akif ile Kaan’ın durumunun hikayede çok farklı bir noktaya gidebileceğine işaret ediyor.