Ana sayfa Sosyal Medya Ve Demet Özdemir’den müjdeli haber geldi! Hayranları bu habere çok sevinecek!

Ve Demet Özdemir’den müjdeli haber geldi! Hayranları bu habere çok sevinecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisiyle ünlendikten sonra genç kuşağın aranılan isimleri arasında yerini aldı Demet Özdemir. Adeta yapımcıların gözdesi olan oyuncuya teklif üstüne teklif geliyordu. Ancak oyuncu, son anlaşması ile kendisini pek çok oyuncu gibi tek bir platforma bağladı şimdilik!

14 Haziran’da 42 ülke ile birlikte Türkiye’de de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus ile anlaşma imzalayan oyuncu, şu sıralar Dünyayla Benim Aramda isimli dizisinin çekimlerinde. Oyuncu, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile başrolünde oynadığı dizi için ser veriyor sır vermiyor.

Bu arada Disney Plus ile yapılan anlaşmaların detaylarında, sadece bu platform için çekilecek yapımlarda rol almaları ve yine platformla anlaşmalı yapımcıların projelerinde oynamaları ile ilgili bir madde olduğu gündeme gelmişti.

Ve Demet Özdemir'den müjdeli haber geldi! Hayranları bu habere çok sevinecek! 8

Bu maddeye dayanarak başka bir dijital platformla çalışma şansı da kalmıyordu Demet Özdemir’in tıpkı diğer oyuncular gibi. Ancak kısa bir süre önce Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminin 2. versiyonun hazırlandığı gündeme gelmişti.

Disney Plus ile anlaşan oyuncunun, daha öncesinde Aşk Taktikleri filminde rol almış olması ve ikinci versiyonunda da oynaması gerekliliği, anlaşma şartlarını da esnetebilir diye düşünülüyordu. Tam da beklenen oldu ve Demet Özdemir’in yaz döneminde Netflix’in filminde rol alacağı öğrenildi.

Anlaşılan engeller aşılmış ve Demet Özdemir’e Disney Plus’tan onay çıkmış! Fakat bu proje, oyuncunun anlaşması bitene kadar Disney Plus haricinde yapacağı son iş olacak! En azından gündeme gelen şartlar neticesinde durum böyle!

Ve Demet Özdemir'den müjdeli haber geldi! Hayranları bu habere çok sevinecek! 9

Bu arada Aşk Taktikleri 2 filminin ikincisinin hazırlıklarının da başladığı öğrenildi. Bir süredir çekim takvimi belli olmamıştı. Ancak gelen bilgilere göre Temmuz ayı içinde ekip çekimlere başlayacak. Demet Özdemir de devam filmi olduğu için Disney Plus’ın verdiği izinle sette yer alarak, bu görevini de tamamlayacak.