Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV resmi final duyurusunu yaptı, dizi izleyicileri çıldırdı!

Star TV resmi final duyurusunu yaptı, dizi izleyicileri çıldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan ve Çarşamba akşamları rekabete yeni bir alternatif olarak katılan Annemizi Saklarken isimli dizi için ne yazık ki final iddiaları doğru çıktı. Star TV’nin yedinci bölüm reytinglerinin kötü gelmesi nedeniyle dizi hakkında final kararı alması, izleyicileri çok üzdü.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok farklıydı. Çocuk yaşta anne olan Handan’ın zengin koca bulmak için yaptığı çaba, hayatını yeniden yaşamak uğruna çocuklarına bedel ödetmesi gibi zor bir konu hikayenin dikkat çeken yönüydü…

Hande Doğandemir, Handan karakterinde çok başarılı oldu. Dizinin 5. ve 6. bölümleri rakip diziler olmayınca iyi bir reyting çıkışı yaşadı. Ancak rakipleri yeni bölümleri yayınlanınca 7. bölüm düşük reytingler final kararı alınmasına neden oldu.

Star TV’nin yayınladığı 8. bölümde dizinin final yapacağı resmen duyuruldu. Bu duyuru ile birlikte dizi hayranları da adeta çıldırdı. Sosyal medya platformlarında yapılan yorumlarda Annemizi Saklarken projesinin hak etmediği şekilde erken final yaptığı ve kanalın diziye destek vermemesi eleştirildi.

Star TV resmi final duyurusunu yaptı, dizi izleyicileri çıldırdı! 7

Dizinin hem farklı konusu hem de başarılı oyuncuları ile daha uzun süre ekranda kalmayı hak ettiğini belirten izleyiciler, kaliteli bir dizinin harcandığı konusunda hemfikir oldu…

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Kaliteli bir dizi harcandı. Hak ettiği değeri görmedi, kıymeti bilinmedi maalesef.”

İlk defa bir dizinin ilgisini çektiğini belirten ve final kararından da üzüntü duyduğunu ifade eden izleyiciler, Star TV’ye tepki gösterdi.

Final kararının dizinin hakkı olmadığını belirten izleyiciler, her bölümün heyecanlı ve çok sürükleyici olduğunu, tüm oyuncuların da çok başarılı performans sergilediğini belirten yorumlarda bulundu.

İşte Annemizi Saklarken dizisinin 26 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 8. bölüm final fragmanı: