Ana sayfa Dizi Haberleri Ve işte Kaan Urgancıoğlu! Yargı dizisinde var mı, yok mu diye konuşulmuştu, büyük sürpriz yaptı!

Ve işte Kaan Urgancıoğlu! Yargı dizisinde var mı, yok mu diye konuşulmuştu, büyük sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizi, geçtiğimiz sezon, ekrana damgasını vuran yapımlardan birisi olmuştu. Oyuncuları ve hikayesi ile çok beğenilen Yargı dizisi, her hafta izleyenlere heyecanı yüksek bölümlerle tahminlerin ötesinde gelişmeler sundu. Dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alırken, yeni sezon için de geçtiğimiz günlerde çalışmalar başladı.

Dizinin tüm ekibi bir araya gelerek bir fotoğraf vermişti bir kaç gün önce. Aralarında senarist Sema Ergenekon ve yönetmen Ali Bilgin’in de yer aldığı ekip, 2. sezon ilk bölüm için toplanmıştı. Hazırlıkları yeni başlayan Yargı dizisiyle ilgili merak büyürken, okuma provasında bir ismin olmadığı dikkatleri çekmişti.

Dizinin Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, çekilen fotoğrafta yoktu. Bu durumun bir gizem yaratmak amaçlı olduğu yorumları da yapıldı. Zira dizinin sezon finalinde Ceylin’in Ilgaz’ı öldürme şüphesiyle göz altına alındığı sahne sonrasında yaşanan bu durum ‘Kaan Urgancıoğlu ayrıldı mı, Savcı Ilgaz artık yok mu?’ sorularını da beraberinde getirmişti.

Kaan Urgancıoğlu, yaz boyu bol bol dinlenmiş, hatta saç ve sakalını uzattığı tatil halleriyle de objektiflere yansımıştı. Oyuncunun Yargı’nın sezon arasında tatildeyken keyifli halleri, sosyal medyada hayranları tarafından da ilgi görmüştü.

Setin başlamasına yakın bir zaman kala Kaan Urgancıoğlu’ndan haber gelmeyince izleyici de telaşlanmıştı. Ancak Yargı dizisinin resmi internet sitesinden kısa bir süre önce yapılan paylaşımla birlikte, kafalardaki tüm soru işaretleri de kalkmış oldu!

Sezonun ilk bölüm çekimlerine başladığı görülen ekibin klaketini tutan kişi Kaan Urgancıoğlu oldu.

Ve işte Kaan Urgancıoğlu! Yargı dizisinde var mı, yok mu diye konuşulmuştu, büyük sürpriz yaptı! 7

31.8.2022 tarihli çekim tarihini işaret eden klaketi tutan Kaan Urgancıoğlu, start verildiğini duyururken, aynı zamanda da sette hazır olduğunu gösterdi. “2. sezon çekimleri başladı” mesajıyla dizinin sosyal medya hesaplarından yayınlandı Kaan Urgancıoğlu’nun bu pozu…