Ana sayfa Sosyal Medya Ve merakla beklenen Camdaki Kız dizisi yola çıktı, geliyor! Burcu Biricik’ten heyecan artıran paylaşım!

Ve merakla beklenen Camdaki Kız dizisi yola çıktı, geliyor! Burcu Biricik’ten heyecan artıran paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırmızı Oda dizisine Boncuk karakteri ile konuk olan Burcu Biricik, o dizide partneri olan Feyyaz Şerifoğlu ile Camdaki Kız dizisinde yeniden buluşuyor! Can ve Boncuk’un kavuşmasını isteyenlerin dileği gerçekleşmedi ama ekran çifti olarak birbirlerine çok yakıştırılan Şerifoğlu ve Biricik, bu kez Nalan ve Sedat olarak Camdaki Kız dizisiyle ekrana gelecek.

Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin Yapımcılığını, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizilerine de imza atan OGM Pictures’ın üstleniyor. Her 3 dizi gibi Camdaki Kız’ın Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden oluşan romanından alıntılanmakta.

Kadrosunda Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek de yer aldığı diziden güzel bir haber geldi!

İzleyenlerin diziyi ekranda görmek için çok fazla beklemeyecekleri de bu haberle öğrenildi! Zira dizinin çekimleri başladı! 3 Mart günü ilk sahnenin çekimi öncesinde Burcu Biricik, klaket ile aşağıdaki pozu verdi.

Ve merakla beklenen Camdaki Kız dizisi yola çıktı, geliyor! Burcu Biricik'ten heyecan artıran paylaşım! 8

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Başarılı yönetmen son olarak Kadın dizisinin de yönetmenliğini üstlenmişti.

Şimdiden çok konuşulan dizi, tıpkı diğer kardeş dizileri gibi ekrana damga vurmaya geliyor! Yine çok etkileyici gerçek bir hayat hikayesi anlatılacak dizide…

Dizinin hikayesi şöyle;

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur.

Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur.

Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Ve merakla beklenen Camdaki Kız dizisi yola çıktı, geliyor! Burcu Biricik'ten heyecan artıran paylaşım! 9

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, bugüne kadar belki de kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Kanalın şu an yayında 3 dizisi bulunuyor. Sadakatsiz en başarılı projesi ve yıllara meydan okuyan Arka Sokakla da yine iyi sonuçlar alıyor… Hekimoğlu dizisi ortalama reytingler elde ederken, yine de milyonlarca hayrana sahip.

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinin de geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi bekleniyor.

Camdaki Kız, çok yakında Kanal D’de ekranlara gelecek.