Ana sayfa Dizi Haberleri İzlediğinizi unutun! Show TV’den, ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Kamyon için çok şaşırtan karar!

İzlediğinizi unutun! Show TV’den, ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Kamyon için çok şaşırtan karar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçen hafta Çarşamba akşamı Show TV’de ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisiyle ilgili çok ilginç bir karar alındı! Aylardır hazırlıkları süren çok iddialı bir dizi Kırmızı Kamyon. Türkiye’de ilk kez ‘kahraman’ olarak nitelenen itfaiyecilerin zorlu hayatını konu alıyor. Dizinin oyuncularına gerçek itfaiyeciler tarafından zorlu bir eğitim verildi.

Büyük emeklerle hazırlanan dizi için iddia da büyüktü ama ilk bölümün reytingleri, kanalın da yapımcının da hoşuna gitmedi! Bu kadar özel hazırlanılmış bir dizi, bu reytingi haketmiyordu!

Ancak hemen ilk bölümde tüm çalışmaların çöpe atılması da söz konusu olamazdı! Bu nedenle dizi için çok ilginç bir karara imza atıldı! 10. Ev imzalı Show TV’nin dizisi, şimdilik yayından kaldırılıyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabında kanalın ve yapımcının ortak anlaşması sonucunda dizinin baştan yeniden yayınlanacağını duyurdu! Daha sonra resmi bir açıklama da yapıldı sosyal medyadan.

İzlediğinizi unutun! Show TV'den, ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Kamyon için çok şaşırtan karar! 8

Buna göre başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır’ın rol aldıkları Kırmızı Kamyon dizisi, Haziran ayında yeniden ekrana gelecek. 1. bölümü itibariyle sil baştan yapılarak diziye yepyeni bir sayfa açılacak!

Ramo, Çukur, Kuzey Yıldızı, Arıza dizileri arka arkaya final yapacak olan Show TV’nin çok güvendiği Kırmızı Kamyon dizisinin hiç beklenmeyen şekilde çok düşük reytingler alması karşısında, diziye yeni bir şans daha verilmesi kararlaştırıldı.

Bunca emeğin karşılığında dizinin Haziran ayında, daha az dizinin ekranda olduğu bir dönemde yayınlanması ve sezondaki rakiplerine kurban gitmemesi için özel bir çaba harcandığı görülüyor!

İşte yapılan resmi açıklama:

İzlediğinizi unutun! Show TV'den, ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Kamyon için çok şaşırtan karar! 9