Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisi için bu sonuçlar bir gurur tablosu!

Veda Mektubu dizisi için bu sonuçlar bir gurur tablosu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanmaya devam eden Veda Mektubu dizisi, yayından kaldırılacağı söylentilerini aştı ve adım adım etkili performansı ile izleiycilerin gönlünde iz bırakmayı başardı.

Güçlü bir hikayesi bulunan dizinin etkili oyunculardan kurulu olmasının yanı sıra, sosyal medyada da çok konuşulması projenin başarısını ortaya koyan faktörlerden oldu. Dizi ilk başladığında reytinglerde çok iyi sonuçlar gelmese de yine de kendi izleyicisini oluşturmayı başardı.

Kanal D’nin yaz döneminde de devam etmesine karar vermesi ile Veda Mektubu dizisi güçlü hikayesini ortaya koydu ve bu süreçte başarılı performanslar ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz gün ise Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi olarak ekibe büyük gurur verdi.

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yayınlanan 20’nci bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı.

BC1, Tüm kişiler ve AB gruplarında tüm programlar içinde ikincilikler elde eden dizinin, aynı gün ekrana gelen diğer diziler arasında ise en çok izlenen yapım olması dikkat çekici bir gelişmeydi.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dizinin kalplere dokunan hikayesi yakında sona erecek. 24. bölümde final yapması beklenen dizi için uzatma kararı gelir mi bilinmez ama, hikayenin finale doğru adım adım ilerlediğini de söylemek lazım.