Ana sayfa Dizi Fragmanları Kendi Düşen Ağlamaz dizisi fragmanlarıyla bile olay olmaya devam ediyor!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi fragmanlarıyla bile olay olmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen aile dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, yaz döneminin en iyi reytinglerinden birisini elde eden yapımlar arasında bulunuyor.

Eğlenceli bir hikayesi bulunan dizinin dijital platformlarda ve sosyal medyada da çok konuşulduğunu söyleyebiliriz. Dizinin youtube ortamında videolarının çok izlendiğini, fragmanlarının da kısa sürede milyon izlenme oranlarını yakaladığını görmekteyiz.

Yapımını NGM Medya yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, yönetmenliğini ise İnci Balabanoğlu Ahıska’nın yaptığı, başrollerini; Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak’ın paylaştığı TRT 1 ’in yazın en çok izlenen dizisi “Kendi Düşen Ağlamaz” tanıtımlarıyla da ses getiriyor.

Beğeni ile izlenen dizinin 6. Bölüm tanıtımları sosyal medyada fırtına gibi esiyor. Büyük ilgi gören her iki tanıtımda kısa sürede youtube trendlerine girdi.

Milyon izlenme oranlarını kısa sürede yakalayan dizinin fragmanlarının bile bu kadar çok izlenmesi projeye olan ilginin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Yazın keyfine keyif katan dizi Perşembe günlerinin galibi olmaya devam ederken yeni bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Heycan dolu gelişmelerle “Kendi Düşen Ağlamaz” her perşembe akşamı TRT 1’de yayınlanmaya devam ediyor.