Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisi, yaz döneminde başarıdan başarıya koşuyor!

Veda Mektubu dizisi, yaz döneminde başarıdan başarıya koşuyor!

tarafından ker_def

Veda Mektubu isimli Kanal D dizisinin yeni bölümleri yaz döneminde de izleyicilerle buluşuyor. Daha önce final yapacağına yönelik çeşitli iddiaların ortaya atıldığı dizi için Kanal D stratejik bir karar vererek, yaz döneminde de yayınlanacağını duyurmuştu.

Veda Mektubu dizisinin güçlü hikayesi ve etkili oyunculuk performansları ile yaz günlerinde öne çıkmaya başlaması, reytinglerde de kendisini gösteriyor.

Pazartesi’nin galibi olan Veda Mektubu dizisinin elde ettiği başarılar, dizinin ömrünü de uzatacak gibi gözüküyor. Pazartesi günü yayınlanan 19. bölüm ile birlikte dizi reytinglerde üç kategoride de en çok izlenen yapım olmayı başardı.

Reytinglerde yaşanan bu önemli gelişmenin yanı sıra diziye yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarından da büyük ilgi gelmeye devam ediyor. Bu durum da dizinin yurt dışı satışlarını olumlu etkileyebilir.

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu dizisinin başrollerinde; Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer alıyor.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan Veda Mektubu yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlanmaya devam edecek.