Ana sayfa Dizi Fragmanları Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alize’nin korktuğu başına geliyor!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alize’nin korktuğu başına geliyor!

tarafından ker_def

Güçlü oyuncu kadrosu ve samimi anlatımı ile yaz aylarına damgasını vuran TRT 1’in yeni dizisi “Kendi Düşen Ağlamaz”, 20 Temmuz Perşembe saat 20.00’de beşinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Alize’nin korktugu başına mı gelecek? Tuğçe’nin sürpriz planı yüzünden Serkan ile evli olduğunu herkes öğrenecek mi?

“Kendi Düşen Ağlamaz’ Babasının yeniden evlenmesine engel olmak için ani bir kararla onun onaylamayacağı bir genç ile nikah masasına oturmaya karar veren Alize’nin renkli ve sıcak hikayesini ekrana taşıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz’ın beşinci bölümünde Alize’yi neler bekliyor? Alize’nin de Serkan’ın da hayal kırıklığı büyüktür. İkisi de gururlarına yenilmiş, yanlış hamleler yapmışlardır. Birbirlerine olan öfkeleri büyüdükçe bu ayrılık, kendilerine bile itiraf edemedikleri duygularını daha da mı güçlendirecek, yoksa gururlarına mı yenileceklerdir?

Serap, Esma ve Bahar ise çok mutludur, çünkü planları tıkır tıkır işlemiştir. Ama hesaba katmadıkları hamle, Kezban ve Hayri’den gelecek; iki aile, hayli olaylı bir gece yaşayacaktır. Alize dönmeme kararında ısrarlı olsa da babasının sürpriziyle kararından vazgeçecek midir?

Bahattin yine çenesini tutamamış Tuğçe’ye, Alize ile Serkan’ın evli olduğunu söyleyecektir. Kankasının ondan böyle büyük bir olayı saklamasını kendine yediremeyen Tuğçe, herkes için sürpriz olacak bir olayla bu sırrı patlatma kararı alacaktır. Bakalım çiftimizin evlilik sırrı ortaya çıkıp, Alize’nin en çok korktuğu şey başına mı gelecek, yoksa Alizenin yaptığı hamle ile Tuğçe’nin planları alt üst mü olacak?