Ana sayfa Dizi Fragmanları Veda Mektubu dizisinde büyük itiraf ile her şey değişecek!

Veda Mektubu dizisinde büyük itiraf ile her şey değişecek!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Veda Mektubu dizisinde 10 bölüm geride kaldı. Dizinin reytingleri henüz istenilen seviyede olmasa da hikayeye kilitli kalan da çok fazla izleyici var. Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar ve Selim Bayraktar müthiş bir oyunculuk sergiliyor.

Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım ikilisinin güçlü uyumu ve yarattıkları enerji de sosyal medyayı etkiledi. İzleyiciler Aslı ile Mehmet’in hikayesinin nereye doğru gideceğini çok merek ediyor. Reytingler beklentilerin altında kalsa da hikaye beklendiği gibi güçlü devam ediyor ve Veda Mektubu’nun 15 Mayıs pazartesi günü yayınlanacak olan 11. bölümü de heyecanı artırıyor.

11. yeni bölümde Ziya, Alanur’a olan sevgisinden güç alıyor! Rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Ziya’nın durumu kritiktir.

Aslı, babası rahatsızlanan Mehmet’in yanına gelir ve ona destek olur. Öte yandan Seher ile Alanur, Ziya üzerinden laf dalaşına tutuşur.

Ziya ise kendisini hastanede yalnız bırakmayan Alanur’a sevgisini itiraf eder. Ziya’nın bu büyük itirafı hikayenin ilerleyen süreçlerini çok etkileyecek gibi gözüküyor.

Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Veda Mektubu yeni bölümüyle 15 Mayıs Pazartesi 20.00’de Kanal D’de.