Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e bravo, Sıla Türkoğlu’nun listenin zirvesinden indirdi!

Demet Özdemir’e bravo, Sıla Türkoğlu’nun listenin zirvesinden indirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisiyle yeniden televizyon ekranına dönüş yapan Demet Özdemir, uzun süredir beklenen volesini yeni rolüyle vurdu. Oyuncu, özellikle de yurt dışındaki hayranlarından muazzam bir destek görüyor. Engin Akyürek ile birlikte ekrandaki uyumu da çok beğenilen Özdemir, önceki hafta dizinin hikayesindeki Farah karakterinin farklı bir hayata doğru adım atması ile birlikte dekolteli kıyafetler ile birlikte bir değişimi de sergilerken, güzelliğini de ortaya koymaya başladı.

Demet Özdemir’in hem yerli hem de yabancı hayranları da oyuncuya son aylarda yoğun bir ilgi gösteriyor. İşte bu ilgi de sosyal medyada en popüler kadın oyuncular listesinin zirvesinin değişmesine neden oldu. Her hafta Adba TV tarafından yapılan ‘en popüler kadın oyuncu’ çalışmasında, Demet Özdemir orta sıralardan zirveye doğru adım adım ilerlemişti.

2 – 8 Mayıs arasında yapılan araştırmada Özdemir’in en popüler kadın oyuncu olarak son dönemin en çok konuşulan isimleri Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun’u geride bıraktığı ortaya çıktı.

Yapılan araştırmada ilk 3’teki oyuncular için paylaşılan iletiler üzerinden yapılan değerlendirmede, birbirlerine çok yakın sayılar gözüküyor. Demet Özdemir birinciliği 33 bin 200 ileti ile elde etti.

Demet Özdemir'e bravo, Sıla Türkoğlu'nun listenin zirvesinden indirdi! 7

İkinci sıraya düşen Sıla Türkoğlu, hem zirveyi kaybetti hem de çok daha iyi reyting alan Kızılcık Şerbeti dizisinin etkinliğinin sosyal medyada zayıfladığı da görüldü.

Kardeşlerim dizisinin başarılı isimlerinden Su Burcu Yazgı Coşkun da 2 yıllık süreçte bu araştırmalarda en çok birincilik elde eden isimlerden birisi olarak biliniyor. Yazgı Coşkun da 32 bin 200 ileti ile rakiplerinin hemen ardından üçüncü sırada bulunuyor.

Paylaşılan iletiler üzerinden yapılan bu değerlendirmede zirvenin gelecek hafta el değiştirmesi hiç de zor değil. Bakalım Demet Özdemir, bu liderliğini önümüzdeki haftalarda da sürdürebilecek mi?