Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisine Kanal D’nin verdiği önem afişten bile belli oluyor!

Veda Mektubu dizisine Kanal D’nin verdiği önem afişten bile belli oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çok yakında başlayacak olan Veda Mektubu isimli dizinin oyuncu kadrosuna bakanlar, bu kadar ünlü ismi bir arada görünce şaşırmadan edemiyor. Son yıllarda Kanal D’nin başarılı projeler seçmesinin de etkisiyle dizi hayranları Veda Mektubu projesinden çok başarılı bir çıkış bekliyor.

Hikayesi ile de ilgi görmesi beklenen dizinin afişi de paylaşıldı. Dizinin afişi için 50 kişilik bir ekibin çalışması ve ortaya ayrıntıları çok konuşulacak görüntüler çıkması da dikkatlerden kaçmadı.

Veda Mektubu dizisine Kanal D'nin verdiği önem afişten bile belli oluyor! 7

Görkemli afişi ile birlikte izleyicilerde başarılı bir proje olacağı izlenimi bırakan Veda Mektubu dizisi gerçek bir aşka dayanan hikayesiyle milyonları Kanal D ekranına çekme potansiyeli taşıyor.

Başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı afiş bir hayli iddialı. Oyuncuların giydikleri kostümler ile aksesuarları hemen göze çarpıyor. Zengin dekorasyonu ile de çok dikkat çeken Veda Mektubu dizisinin afişine sosyal medyada da ilgi gösterildi.

Merakla beklenen dizinin afiş çekiminde konsept ve tasarımı Özgür Mete, makyajı ise Berk Ersan üstlendi.

Tasarımı Berkcan Okar’a ait olan yaklaşık 50 kişilik ekibin görev aldığı afişin fotoğrafları ise ünlü fotoğraf sanatçısı Fethi Karaduman tarafından çekildi.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler de bulunuyor: ” Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova.”

Kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulacak olan Veda Mektubu yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin kamera arkası görüntüleri de ortaya çıktı ve ekibin kısa sürede kaynaşmış olması da sette her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor.