Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin bu sezon en iddialı dizisi Demet Özdemir ile Engin Akyürek imzalı olacak!

Fox TV’nin bu sezon en iddialı dizisi Demet Özdemir ile Engin Akyürek imzalı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Yasak Elma dizisi dışında son döneme damgasını vuran ve uzun süreli olan çok az yapım bulunuyor. Geçen sezon büyük fırtına kopartan Mahkum dizisi bile, ikinci sezonda büyük izleyici kaybı yaşayarak ekrana veda etmişti.

Fox TV’nin birbiri ardına yayınladığı dizilerde büyük hüsran yaşamasının ardından 2023 yılındaki en önemli projesi ortaya çıktı. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisi, milyonların merakla beklediği bir hikaye olarak dikkatleri çekiyor.

Adım Farah dizisinden ilk fragman yayınlanırken, iki başrol oyuncusunun uyumunu zaten fotoğraflardan çok başarılı bulan dizi hayranlarının heyecanı katlanarak arttı. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da hem Engin Akyürek hem de Demet Özdemir hayranları merakla bu diziyi bekliyor.

İran’dan kaçan bir göçmen kadın olarak tasfir edilen Demet Özdemir, bu noktada siyasi bir mesaj verme durumuyla karşı karşıya kaldı. İran’da kadınların yaşadığı zorluklar son dönemde dünya gündemine yerleşmişti. Adım Farah dizisinde Demet Özdemir’in ülkeden oğlu ile birlikte kaçan bir kadın karakteri olarak ekrana gelecek olması da dikkat çeken bir mesaj olarak algılanıyor.

Oğlu ile birlikte hayatta kalma mücadelesi sırasında istemeden bir cinayete şahitlik eden Farah karakterinin, Tahir Lekesiz isimli mafya lideri ile karşılaşmasının ardından gelişen olayları bu dizide izleyeceksiniz.

Fox TV'nin bu sezon en iddialı dizisi Demet Özdemir ile Engin Akyürek imzalı olacak! 7

Tahir olarak Engin Akyürek’in farklı bir karakter ile ekranda yer alacak olması da hayranlarını şaşırtan bir durum oldu.

Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi dikkat çeken oyunculardan kurulu kadrosu ile Adım Farah dizisinin Fox TV’nin 2023 yılındaki en iddialı projesi olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.