Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisini izleyenler mutlu ama reytingleri gören Kanal D mutsuz!

Veda Mektubu dizisini izleyenler mutlu ama reytingleri gören Kanal D mutsuz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu dizisinde ilk 7 bölüm geride kaldı. Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar ve Selim Bayraktar gibi 3 deneyimli ismin yanı sıra, son dönemin dikkat çeken genç isimlerinden Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım başrolde yer alıyor.

Bu kadar etkili başrol isimlerine ve güçlü bir hikaye kurgusu ile heyecanlı bölümlerine rağmen dizinin geldiği nokta çok da tatmin edici değil. Hikaye ve anlatım tarzı olarak gayet başarılı olan, aksesuarlarından tutun da kostümlerine kadar çok etkileyici bir görsellik sunan Veda Mektubu dizisi, ne yazık ki aynı başarıyı reytinglerde gösteremedi.

Pazartesi akşamları rakip dizilerin güçlü ve sadık izleyici kitlelerini peşlerinden sürükleyen yapımlar olmalarının da etkisi ile yeni dizi Veda Mektubu araya girmekte zorlanıyor. Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan dizilere izleyiciler daha çok ilgi gösteriyor ve Veda Mektubu da böyle bir yapım. Ancak nedense dizi yeterince güçlü bir izleyici ilgisini çekemedi.

Alparslan, Yasak Elma, Ömer gibi üç etkili dizinin yanı sıra, atv’de reytingleri düşen Bir Küçük Gün Işığı dizisi de pazartesi rekabetinde yer alıyor.

Veda Mektubu dizisinin 10 Nisan günü yayınlanan 7. bölümünde reytingler tüm izleyici gruplarında da 3’lü oranların altında gerçekleşti. Yani dizi Kanal D’nin beklediği yüksek reyting performansının çok uzağında bulunuyor.

Veda Mektubu dizisi için hikaye noktasında izleyici tatmin olsa bile, Kanal D’nin bu reyting performansından pek de memnun kalmayacağı ortada.

Sezon sonuna kadar dizi devam edecek olsa bile, gelecek sezonda ekranda yer alması bir sürpriz olarak değerlendirilecektir.