Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosu son dönemin en iyilerinden birisi!

Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosu son dönemin en iyilerinden birisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında son 3 yıldır güçlü dizi projeleri izleyicilerle buluşuyor ve bunlardan birisi olması beklenen Veda Mektubu’da heyecanla bekleniyor. Kanal D tarafından ilk bölümünün 27 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacağı duyurulan Veda Mektubu dizisinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok ilgi görecek gibi gözüküyor.

Sadakatsiz, Camdaki Kız, Yargı, Üç Kız Kardeş ve Yargı dizileri ile son döneme adeta damga vuran projeler üreten Kanal D, şimdi de Veda Mektubu ile pazartesi akşamlarının reyting tablosunu değiştirmeye niyetli.

Alparslan, Yasak Elma, Ömer ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinin güçlü bir şekilde yer aldığı Pazartesi akşamları, Veda Mektubu dizisinin de bu yarışa katılması ile artık reyting elde etmek hiçbir yapım için kolay olmayacak.

Gerçek bir aşka dayanan bir hikaye izleyeceksiniz ve başrollerde çok ünlü isimleri göreceksiniz. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar ile Veda Mektubu dizisinin öne çıkan isimleri son yılların en güçlü dizi ekiplerinden birisi olarak değerlendiriliyor.

Bir mektup sonucu ayrılan Alanur ile Ziya karakterlerinin yıllar sonra farklı bir şekilde karşılaşmaları ile gelişen hikayede, Nurgül Yeşilçay ile Selim Bayraktar partnerliğini izleyeceksiniz.

Alanur ve Ziya, çocuklarının birbirlerine aşık olması ile yeniden bir araya gelirken, iki genç oyuncu Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk de dizinin en önemli çiftlerinden birisi olarak izleyicileri ekran başına çekecek.

Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi dikkat çeken isimlerden kurulu kadrosu ile Veda Mektubu dizisi merakla beklenen yeni dizilerden birisi oldu.