Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisinin veda ediyor ama çok başarılı bir sınav verildi!

Veda Mektubu dizisinin veda ediyor ama çok başarılı bir sınav verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu dizisi, geçen sezonun sonlarına doğru yayın hayatına başladı. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi çok önemli isimlerin bir araya gelmesi izleyicileri etkiledi. Başrollerde yer alan genç isimler Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım da çok başarılı bir dizi çifti oldu.

Veda Mektubu dizisi şimdiye kadar hak ettiği reytingleri hiç alamadı, ancak hikayesi ile geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlamayı başardı. Oyunculuk performansları da hikaye kadar iyi olunca da projenin erken veda etmesi haksızlık olurdu. Kanal D’nin desteği, izleyicilerin sosyal medyada ortaya koydukları tutkulu tavırlar ve yaz döneminde de reyting beklentilerinin düşmesi ile birlikte Veda Mektubu dizisi bu zamana kadar yayında kalmayı başardı.

Tüm bu süreç de hem ısrarlı olan Kanal D’ye izleyici sadakatini artırdı hem de yaz dönemini geçiştirmek için Veda Mektubu iyi bir proje olarak öne çıktı. Dizinin ekibi de 24 bölüme kadar süren bir iş yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadı.

Veda Mektubu dizisi 24. bölümü ile birlikte 21 Ağustos Pazartesi akşamı final yapacak. Finalde izleyicileri şaşırtan olaylar yaşanacak. Aslı ile Mehmet’in sonunun ne olacağını herkes merakla bekliyor.

Hatice’nin tabancasından çıkan kurşun Mehmet’e isabet eder. Mehmet hemen hastaneye kaldırılır. Aslı Mehmet’in yanından ayrılmazken Hatice’nin bulunması için yanındakilere yalvarır.

Mehmet ameliyata alınırken Aslı daha fazla dayanamaz ve bayılır. Baygınlık geçiren Aslı’nın ayıldığında ilk sorduğu şey bebeği olur. Peki, Aslı bebeğini düşürdü mü? Mehmet öldü mü?