Ana sayfa Dizi Arşivi Böyle Bitmesin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Böyle Bitmesin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Böyle Bitmesin, AT Yapım imzalı, Emre Kabakuşak’ın yönettiği, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı, dram ve aile türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. ‘Her evlilik ikinci bir şansı hak eder’ sloganıyla yıla çıkan ve Türkiye’de son yıllarda artan boşanma konusunu ele alan dizi 2 sezon boyunca TRT 1’de yayınlandı.

Toplam olarak 69 bölüm yayınlanan Böyle Bitmesin dizisinde Nergis Öztürk, Yeliz Kuvancı, Cemal Toktaş başrollerde yer aldı.

Böyle Bitmesin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 8 KÜNYE:

Kanal: TRT1
Yapımcı: AT Yapım
Türü: Dram- Aile
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2012- 6 Haziran 2014
Mekan: İstanbul
Süresi: 110 dakika
Müzik: Alp Yenier
Başrol: Nergis Öztürk, Yeliz Kuvancı, Cemal Toktaş.
Oyuncular: Tomris İncer, Kaan Çakır, Adnan Biricik, Aysen İnci, Pınar Göktaş, Duygu Keser, Biğkem Karavus, Osman Kot, Eray Berke Acar, Doğa Karakaş, Ali İl.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Twitter: https://twitter.com/boylebitmesin
Facebook: https://www.facebook.com/boylebitmesinTRT/
Youtube: https://www.youtube.com/user/BoyleBitmesin
Resmi internet sayfası: https://www.trt1.com.tr/arsiv/boyle-bitmesin

GENEL İZLENİM:

Böyle Bitmesin dizisi yayınlandığı dönemde tamamıyla aile konusuna odaklanarak Türkiye’de son yıllarda artan boşanmaları ele aldı. Adı ilk olarak, ‘Arabulucu’ olarak planlanan ve farklı bir oyuncu kadrosuyla duyurulan dizi daha sonra ‘Böyle Bitmesin’ adıyla ekranlara geldi.

‘Her evlilik ikinci bir şansı hak eder’ sloganıyla yola çıkan dizide, son yıllarda hızla artan boşanma oranına dikkat çekilerek, her hafta farklı bir hikaye ekrana taşındı ve aile kavramına vurgu yapıldı. Ayrıca, ana karakterlerin hayatları da hikayeye yedirildi.

Böyle Bitmesin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

HİKAYESİ:

Dizinin üç ana karakteri Nisa, Yusuf ve Nazlı’dır. Nazlı ve Yusuf’un düğün gecesinde yaşanan olay, keyifle döşedikleri ve mutlu mesut yaşamayı hayal ettikleri evlerinde, eşyalarının üstünü beyaz patiskalar ile örterek, alyanslarını parmaklarından çıkartmalarına sebep olmuştur.

Ayrılıklarının etkisi, her ikisini de sarsmış, günlük yaşamlarını ve işlerini olumsuz yönde etkilemiştir. Aylar sonra gelen bir ihbar, Nazlı, Yusuf ve Komiser Nisa’yı, kadın sığınma evlerinden birisinde meydana gelen zorlu bir vakayı çözmek üzere, aynı yerde buluşturur. Soluk soluğa bir mücadele başlamıştır.

Ekibin lideri ve neşesi olan Nisa olayları, sıra dışı çözüm yöntemleriyle halletmektedir. Öte yandan evlilik danışmanı Nazlı ve hukuk danışmanı Yusuf üzerinden izleyiciyi projenin derinliğine ikna edilerek hikaye bilimsel verilerle desteklenmektedir.

Dizide ana karakterlerin kendi hikâyelerine de yer veriliyor. Nisa’nın ailesi ile Nazlı ve Yusuf’un evlendikten sonra boşanmaları ve sürekli devam eden aşk-nefret ilişkisi ekranlara taşınıyor.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Nergis Öztürk (Nisa Yazıcı)
Yeliz Kuvancı (Nazlı Hakbilir)
Cemal Toktaş (Yusuf Hakbilir)
Tomris İncer (Hümeyra Akkale)
Kaan Çakır (Latif Yazıcı)
Adnan Biricik (Cevdet Eroğlu)
Aysen İnci (Meral Eroğlu)
Pınar Göktaş (Özlem)
Duygu Keser (Zeliha)
Biğkem Karavus (Ayşe)
Osman Kot (Adı Güzel)
Eray Berke Acar (Arif Yazıcı)
Doğa Karakaş (Fatih Yazıcı)
Ali İl (Atilla)

JENERİK:

Böyle Bitmesin dizisinin müzikleri pek çok başarılı dizinin müziğinde imzası bulunan Alp Yenier’e ait. Dizinin duygusal jenerik müziği de ilk günden itibaren izleyicinin beğenisini kazandı.

Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Böyle Bitmesin dizisinden ilk fragman TRT 1’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2012 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı.

TÜM BÖLÜMLER:

Böyle Bitmesin dizisi, 10 Eylül 2012 tarihinde TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştu. 2 sezon boyunca devam eden dizi 6 Haziran 2014 tarihinde yayınlanan 69. bölümü ile ekranlara veda etti.

Böyle Bitmesin dizisinin tüm bölümlerini Youtube sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Böyle Bitmesin dizisinin yayınlandığı dönemde dizinin müzikleri ve sahnelerinden etkileyici klipler de youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Özlüyorum

Bu Dünya / Mabel Matiz

Yağarsa Yağmur Yağar/ Karmate

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de youtube kanalında yayınlandı.

58. Bölüm Kamera Arkası

44. Bölüm Kamera Arkası

Fotoğraf Çekimi Sahne Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Böyle Bitmesin dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz;

Boşanma / Mahkeme Sahnesi

Nisa Yazıvı Al Sana Kadın Kafası!

Nisa & Nazlı