Ana sayfa Dizi Fragmanları Yedi Numara, Yeşil Deniz ve Leyla ile Mecnun dizileri ekrana dönüyor!

Yedi Numara, Yeşil Deniz ve Leyla ile Mecnun dizileri ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TRT’nin sevilen dizileri tekrar izleyiciyle buluşuyor… TRT’den yapılan açıklamada bir döneme damga vuran 3 dizinin her pazartesi günü izleyicilerle buluşacağı bildirildi. TRT 1’in bir döneme damgasını vurmuş sevilen dizileri Leyla ile Mecnun, Yedi Numara ve Yeşil Deniz izleyiciyle tekrar buluşuyor. Nostalji rüzgarı estirecek buluşma her pazartesi gerçekleşecek.

TRT ekranlarında yayınlandığı ilk günden büyük bir izleyici kitlesini yakalayan “Leyla ile Mecnun” her pazartesi saat 23.50’de birinci bölümden itibaren sevenleriyle buluşacak. 104 bölümden oluşan dizinin her hafta pazartesi günü iki bölümü birden ekranlara gelecek.

Zengin arşivinden özlenen içerikleri izleyiciye sunan TRT, 2000-2003 yılları arasında yayınladığı 92 bölümden oluşan unutulmaz dizisi “Yedi Numara”yı da tekrar ekranlara taşıyor. Dizinin her pazartesi saat 20.00’de iki bölümü birden yayınlanacak. 13. ve 14. bölümlerinden itibaren ekrana gelecek diziyle evlerde nostalji rüzgârı esecek.

Yedi Numara, Yeşil Deniz ve Leyla ile Mecnun dizileri ekrana dönüyor! 8

TRT’nin sevilen dizilerinden “Yeşil Deniz” de izleyiciyle buluşuyor. 75. bölümde izleyenlerine veda eden dizi, her hafta pazartesi günü saat 21.50’de birinci bölümden itibaren ekranlara gelecek.

Yedi Numara, Yeşil Deniz ve Leyla ile Mecnun dizileri ekrana dönüyor! 9
Her hafta pazartesi günleri TRT 1’de ekranlara gelecek diziler;

• 20.00 – Yedi Numara
• 21.50 – Yeşil Deniz
• 23.50 – Leyla ile Mecnun