Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’in başrolü Bülent İnal’ı üzen durum!

Payitaht Abdülhamid’in başrolü Bülent İnal’ı üzen durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Payitaht Abdülhamid dizisi 4. sezonuyla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Dizi stok bölümleriyle pandemi döneminde bir süre yayında kaldı. Ancak stoklar bitince yeni bölümler yayınlanamadı. Payitaht Abdülhamid ekibi önümüzdeki günlerde toplanarak 117. yeni bölümün çekimlerine başlayacak.

TRT1’in sevilen dizisi 5. sezonda da yine iddiasını ortaya koyacak. Sultan Abdülhamid karakterine hayat veren Bülent İnal, sette bu karaktere bürünüyor. Ancak set bitince de normal kimliğine dönüyor. Oyuncuların canlandırdıkları karakterleri özel yaşamına da taşıması durumunu psikolojik bir sorun olarak değerlendiren Bülent İnal, ‘karakterden çıkamama’ durumunu profesyonelce bulmuyor.

Ünlü oyuncu, rol arkadaşları ile youtube’da gerçekleştirdikleri sohbet programında kendisinin de beğenilmeyen rolleri olduğunu açıkladı. Yer aldığı ve çok iyi başlayan projelerinde bir süre sonra işlerin kötü gittiğini anlatan Bülent İnal, bu tür durumlara çok üzülüyor.

Payitaht Abdülhamid'in başrolü Bülent İnal'ı üzen durum! 7

Bülent İnal, “Benim de beğenilmeyen içinde bulunduğum işler oldu. Çok keyifli başladığımız, sonu hüsranla biten işlerimiz oldu. İnsan olarak hepimizin bu beğenilme ile ilgili bazı durumları var. Bu mesleğin içinde böyle bir durum var. Ben de çok üzülüyorum” dedi.

Birçok oyuncunun, kendisi gibi beğenilmeyen işler nedeniyle psikolojik sıkıntı yaşadığını da itiraf eden Bülent İnal, yaş ilerledikçe bu üzüntülerin azaldığını ifade etti.

Oyuncu, “Yaş ilerleyince, tecrübe kazanınca, sebepleri iyi anladıkça biraz daha azalıyor. İlk yıllardaki gibi yoğun hasarlar bırakmıyor” açıklamasıyla dikkat çekti.