Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Ateş, hamile olduğunu açıkladı! Kız mı, erkek mi?

Ceyda Ateş, hamile olduğunu açıkladı! Kız mı, erkek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, ABD’de eşi Buğra Toplusoy ile keyifli yaşamına devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 3 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, Çocuk isimli dizide rol almıştı.

Çocuk dizisinin final yapmasının ardından yeniden ABD’deki evine dönen Ceyda Ateş, instagram hesabından hamile olduğunu açıkladı. Oyuncu 14 haftalık hamile… Paylaşım yapan Ceyda Ateş, “İçimde büyüyen minicik eller, minicik ayaklar ve minicik bir kalp var. Beklemediğimiz anda bize sürpriz yaptı fındık. Evet anne – baba oluyoruz” diyerek sevinçli haberi takipçilerine verdi.

Ceyda Ateş, hamile olduğunu açıkladı! Kız mı, erkek mi? 8

Ceyda Ateş, üst üste yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekti. Hayranları, bu mutlu haber sonrasında oyuncuya tebrik mesajları yolladı. Birçok ünlü isim de çifti tebrik eden mesajlar paylaştı.

Ceyda Ateş de gelen tüm bu mesajlar için teşekkür paylaşımı yaptı. Oyuncu, “Bütün mesajlarınızı okudum. Güzel dilekleriniz için hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Tanımadığım ama kalpleri çok güzel insanlar biriktirmişim. Çok teşekkür ederim” diye yazdı.

Ceyda Ateş, hamile olduğunu açıkladı! Kız mı, erkek mi? 9

Ceyda Ateş, ayrıca ailecek evlerinin bahçesinde oynadıkları oyunun da videosunu yayınladı.

Oyuncu, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı ve kızının olacağını belirtti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

It’s a girl????‍♂️ #14weekspregnant #momsgirl ????

Ceyda Ateş Toplusoy (@ceydatesofficial)’in paylaştığı bir gönderi ()