Ana sayfa Dizi Haberleri Vildan Atasever’den yeni bir dizi geliyor, Bonkis başlıyor!

Vildan Atasever’den yeni bir dizi geliyor, Bonkis başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisine son katılan isimlerden olan Vildan Atasever’in 2021 yılı sürprizi ise Bonkis isimli yeni dizi çalışması oldu. BluTV ekranında izleyicilerle 22 Ocak Cuma günü buluşacak olan dizinin fragmanı paylaşıldı.

Bonkis dizisinde Vildan Atasever’in yanı sıra; Lale Mansur, Burak Sevinç, Serhat Parıl, Sergen Deveci ve Öykü Naz Altay gibi isimler de bulunuyor. Bununla beraber, bir yandan ‘Bonkis’ adını verdiği kafesini ayakta tutmaya çalışırken bir yandan da ilişki durumu ve geçmiş ilişkileri tarafından köşeye sıkıştırılan, hayalperest ve inatçı Deniz’in trajikomik hikayesi ekrana gelecek.

Deniz Tezuysal’ın hem yazıp hem oynadığı dizinin fragmanı, sosyal platformlarda şu mesaj ile paylaşıldı.: Hayaller avokado hayatlar menemen…

Kafesini ayakta tutmaya çalışırken ilişki çıkmazları, eski sevgili hayaletleri ve umarsız aile bireyleri tarafından köşeye sıkıştırılan hayalperest ve inatçı Deniz’in trajikomik hikayesi Bonkis 22 Ocak’ta sadece BluTV’de!