Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’da asıl bomba Yıldız’ın başına patlıyor! Ender ve Şahika’dan olay karar!

Yasak Elma’da asıl bomba Yıldız’ın başına patlıyor! Ender ve Şahika’dan olay karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yok artık Yasak Elma, bu kadarı da kalplere fazla gelir! Ender’in Yıldız planı şoke edecek! Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde yine inanılması güç bir işbirliğine tanıklık edeceksiniz.3. sezonda düşmanlıktan dostluğa terfi eden Yıldız ve Ender, 4.sezonun ortasında bu sefer karşı karşıya geliyor…

Ender, can düşmanı olarak bilinen Şahika ile birlik olacak ve hem Hasan Ali’yi hem de Yıldız’ı birlikte bitirecek. Ender – Şahika dostluğuna yok artık diyeceksiniz… İkili birlikte Gülenay Kalkan’ın canlandırdığı Çağatay’ın annesi ve Hasan Ali Bey’in de eşi Feride hanımın kapısını çalacak. Bir teklifleri var ve bu teklif nedir merak ediliyor.

Ender ve Yıldız’ın atarlı sahneleri de izleyiciler için yeni bir deneyim olacak. Ender, Hasan Ali Bey ile de artık ayrı kamplarda olduklarını ve düşmanlık beslediğini açıkça ifade ediyor. Yasak Elma’nın hikayesinde yine izleyicilerin çok şaşıracağı sahnelere şahitlik edeceksiniz.

Yasak Elma'da asıl bomba Yıldız'ın başına patlıyor! Ender ve Şahika'dan olay karar! 7

Yıldız’ın şoke eden annesi ile konuşmasının yer aldığı ses kaydı holding toplantısında büyük olay yaratacak. Çağatay’ın da Yıldız’dan vazgeçeceği ve Eda Ece’nin canlandıracağı karakter için zorlu günlerin başlayacağı 93.bölüm fragmanından anlaşılıyor.

Tam ‘bay doğru’yu bulduğunu düşünürken Yıldız’ın başına gelenler izleyicileri de bir hayli şaşırtacak. Yasak Elma’da kaos daha da büyüyecek.

Bir de yeni karakterin gelişi var ki, her şeyi daha da beter hale getirecek. Fox TV’nin entrikası bol dizisinde Nilperi Şahinkaya, Cansu isimli bir kadını oynayacak. Şahika ve Ender’in pavyonda bulup getireceği bu kişi, Yasak Elma’nın da ortasına bomba gibi düşecek!

Ender ve Şahika’nın hem Hasan Ali’yi hem de Yıldız’ı bitirme planları da böylelikle ortaya çıktı.
İşte o görüntüler: