Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinin setinde çok özel buluşma!

Vuslat dizisinin setinde çok özel buluşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Vuslat, TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan ‘beyin yakan dizi’ olarak adlandırılan bir yapım. Reytingleri çok iyi değil ama seveni de çok.Yani final endişesine şimdilik yer yok.

Dizinin çekimlerinde eğlenceli anlar da yaşanıyor. Önceki gün çekimleri ziyaret eden çocuklar,setin neşe kaynağı oldu.

Vuslat dizisinin setinde çok özel buluşma! 9

Aziz karakterine hayat veren Kadir Doğulu’nun etrafında bir araya gelen öğrenciler, mutluluklarını sergiledi. Ünlü oyuncu da halinden çok memnundu.

Vuslat dizisinin setinde çok özel buluşma! 10

Vuslat dizisinde Kerem karakterine hayat veren Ümit Kantarcılar da çocuklarla yakından ilgilendi. Vuslat setinde minikler keyifli bir gün geçirmenin yanı sıra, perde arkasında neler olduğu ile ilgili de fikir sahibi oldu.

Vuslat dizisinin setinde çok özel buluşma! 11

Yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği, senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu ile Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı ve başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi “Vuslat”ın setini Palet Okulları Medya Tanıtım Kulübü ortaokul öğrencileri ziyaret etti.

Öğrenciler sette dizinin sevilen oyuncuları Kadir Doğulu ve Ümit Kantarcılar ile tanışma fırsatı bulurken, dizi ekibinden çekimlerle ilgili bilgiler de aldılar. Set alanlarının hayatın içinden olduğuna tanık olan öğrenciler, okulda edindikleri bilgilerin gerçek alandaki çalışmalarına şahit oldular. Kamera önü, arkası, çekim teknikleri, reji, set ekibi gibi teknik bilgiler edinen öğrenciler, büyük bir memnuniyet ve mutlulukla setten ayrıldılar.