Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin başarısı parmak ısırtıyor!

Benim Adım Melek dizisinin başarısı parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 ekranında Çarşamba akşamlarının sevilen yapımlarından olan Benim Adım Melek dizisi ortaya koyduğu performans ile takdiri hak ediyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan dizide dram seven izleyiciler buluştu. Gaziantep’te çekimleri yapılmakta olan dizinin setinde de büyük bir sevinç hakim.

Şimdiye kadar 16 bölüm yayınlanan dizide Melek karakteri ile Nehir Erdoğan’ın hüzünlü gözyaşları reyting olarak TRT1’e akıyor. Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakterinin kanser hastası olması aslında birçok izleyicinin de empati yapması sonucunu doğurdu.

Kanser vakalarının çoğaldığı günümüzde birçok kişi bu hastalık ile boğuşan yakınları ile dizideki Melek arasında bir empati kurmuş durumda.

Benim Adım Melek hem konusu hem de bu empati kurulabilecek hikayesi ile hep iyi reytingler aldı. Dizinin geçen gün yayınlanan 16.bölümünün reytingleri de çok iyi geldi.

16.bölüm totalde 2. sırada, AB’de 4.durumda ve ABC1’de ise 3.olarak günü tamamladı. Reyting oranlarının yükseldiği de görüldü. İşte dizinin geleceği adına umut veren reytingleri:

Benim Adım Melek dizisinin başarısı parmak ısırtıyor! 7