Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir için harika gelişmeler yaşanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir için harika gelişmeler yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında ilk bölümü 25 Aralık 2019, ikinci bölümü ise 15 Ocak akşamı izleyicilerle buluşan Doduğun Ev Kaderindir dizisinin reytingleri ile ilgili durumu merak eden birçok dizi hayranı var.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Hepileri’yi buluşturan diziden tv8’in memnun olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı.

Özellikle de ilk bölüm reytinglerinin belli olmasından sonra O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında Acun Ilıcalı, reytingler noktasında istenilen noktada olduğunu açıklamıştı. Ilıcalı, aynı zamanda 13 Ocak’ta yayınlanan Eser Yenenler Show özel programınında da diziye destek vermiş ver reytinglerinden memnun olduğunu tekrarlamıştı.

İşte bu ortamda dizi için 2.bölüm çok ama çok kritik idi. Peki ne oldu? Doğduğun Ev Kaderindir dizisi alnının teri ve yüzünün akıyla bu kritik virajdan güçlenerek çıktı.

Dizi ilk bölümüyle totalde 4.44 reyting ile ancak 11. olabilmişti.İkinci bölümde ise totalde 5.26 reyting ile 7.olan yapım iyi bir sıçrama da sergiledi.

AB grubunda ise zaten ilk bölümde izleyicileri kendisine bağlayan dizi, 5.34 reyting ile 5. sıradaydı.İkinci bölümde de AB reytingleri 5.54 ile iyi geldi ve sıralamada 5.’lik korundu.

ABC1 grubunda da 5.77 reyting ile 4. olun birici bölümün ardından ikinci bölümün, 6.48 reyting ile 4. yine 4.olması da çok olumlu gelişmeydi.

Yani ağır dram kimilerine göre de trajedi içeren Doğduğun Ev Kaderindir hem reyting yükseltti hem güven tazeledi hem de gelecek adına umutlu bir tablo ortaya koydu.