Ana sayfa Sosyal Medya Ya Çok Seversen dizisi sosyal medyada patlama yaptı, Kerem Bürsin hayranlığı zirveye çıktı!

Ya Çok Seversen dizisi sosyal medyada patlama yaptı, Kerem Bürsin hayranlığı zirveye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisinin ilk bölümü 6 Temmuz Perşembe akşamı yayınlandı. Sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde de özellikle Kerem Bürsin hayranlarının merakla beklediği dizi, büyük ilgi gördü.

Sosyal medya ortamında sadece twitter’da bile dizinin ismi etiket olarak kullanılarak 250 binin üzerinde tweet paylaşıldı. Kerem Bürsin etiketi ile de yine binlerce paylaşım yapıldı. Youtube ortamında da Çok Seversen ile ilgili paylaşılan videloara çok yoğun bir ilgi yaşandığı gözlemlendi.

Ya Çok Seversen dizisi sosyal medyada patlama yaptı, Kerem Bürsin hayranlığı zirveye çıktı! 7

Kerem Bürsin hayranlarının diziyle ilgili çeşitli sahneleri yayınlayarak sosyal medyada Ya Çok Seversen projesine destek olmaları da dizinin geniş bir kitle tarafından fark edilmesini sağladı.

Yerli dizi hayranlarından daha çok yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının büyük bir etkileşim dalgası oluşturduğu sosyal medya ortamında Ya Çok Seversen dizisinin bu kadar büyük bir karşılık bulması, Türk dizi tarihi açısından da çok önemli bir süreç olarak gözüküyor.

Tüm bu yaşanan etkileşim dalgasının temelinde ise Kerem Bürsin’e hayranlarının duyduğu büyük sevginin olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır.