Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisindeki Leyla’nın yaptığını Hafsanur Sancaktutan yapamaz!

Ya Çok Seversen dizisindeki Leyla’nın yaptığını Hafsanur Sancaktutan yapamaz!

tarafından ker_def

Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisinde 3 bölüm geride kaldı. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin ilk iki bölümde düşük gelen reytinglerinin 3. bölümde artmaya başlaması ekibin moralini artırdı. Dizide Leyla karakteri ile Hafsanur Sancaktutan ve Ateş karakteriyle de Kerem Bürsin başrollerde buluştu. İki genç oyuncunun enerjisi ve uyumunu da hayranları çok beğendi.

Özellikle yurt dışındaki dizi hayranları tarafından büyük bir heyecan ile yeni bölümleri beklenen Ya Çok Seversen dizisinin, yurt dışı satışlarının da çok iyi olması bekleniyor. Dizinin reytingler noktasında önümüzdeki bölümlerde bir çıkış yapması da projenin başarısını artıracaktır.

Dizinin hikayesinde ise Leyla karakterinin yaptığı bir hırsızlık durumu var ve bu da birçok kişi tarafından sorgulanıyor. Leyla’nın yaptığını Hafsanur Sancaktutan yapabilir miydi? Hürriyet gazetesinde Hakan Gence’nin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, bu konuda dikkat çekici sözler söyledi:

“Evet, ortada bir hırsızlık var, bunun iyi niyetlisi ya da kötü niyetlisi olmaz. Bu kız bir hırsızlık yapıyor ama asla çaldıklarını kendine harcamıyor, birinci bölümde de anladığımız kadarıyla kızın anne ve babası yok. Onları hiç görmemiş. Anne, babasını bulabilmesi için ona yardım edecek tek kişi, bir Trafik kazası geçiriyor. Bütün masrafları karşılayabilmesi için kısa yoldan para kazanmalı. Zorla ikna ediliyor ve istemeyerek yapıyor.”

Hafsanur Sancaktutan dizide Leyla karakteri üzerinden dolandırıcılık sahnesini canlandırabilir belki ama bunu gerçek hayatta yapamaz. Oyuncu, çok ihtiyacı olsa bile birisi ile evlenip sonra paraları çalıp kaçmaya cesaret edemeyceğini söyledi.

Oyuncu, “Orada bir dolandırıcılık var, insanların sadece paralarını almıyor, aslında gururları ve onurlarıyla da oynuyorsun. Eski Türk filmleri gibi bir enerjisi var o sahnelerin, oynaması keyifli ama asla yapamazdım” diye konuştu.