Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan ya çok severse? Aşka dair genç oyuncudan şaşırtan sözler!

Hafsanur Sancaktutan ya çok severse? Aşka dair genç oyuncudan şaşırtan sözler!

tarafından ker_def

Ya Çok Seversen isimli Kanal D’nin yaz dizisinde etkili performansı ile göz dolduran Hafsanur Sancaktutan, sosyal medyada da en çok konuşulan kadın oyuncuların başında geliyor. Kerem Bürsin ile iyi bir partner olmasının yanı sıra, son yıllarda yetenekleri ve güzelliği ile fazlasıyla öne çıkan Hafsanur Sancaktutan, kariyerinin adeta altın yıllarını yaşıyor.

Ya Çok Seversen isimli dizideki Leyla karakteri ile de yeteneklerini bir kez daha ortaya koyan oyuncu, dizinin hikayesinin ana konusunda olan aşka bakışını anlattı. Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’nin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, çok sevmenin değil de güzel sevmenin önemli olduğuna inanıyor.

Sevginin kendisinin bazen sorun olabildiğinden bahseden Sancaktutan, “Ölçülü, karşı tarafa zarar vermeden, alma-verme dengesi kurabildiğinde çok sevmek bence dünyanın en güzel şeyi” diye konuştu.

“Peki sen, ya çok seversen” şeklindeki soru üzerine de Hafsanur Sancaktutan, bu durumda ne olacağını şöyle anlattı:

“Çok verici, düşünceli oluyorum. Bir ilişkinin içinde kendimi değerli buluyorum. Gerçekten karşımdaki hak ediyorsa, sevgimi olabildiğince vermek, güven içinde ilişkimi yürütmek istiyorum. O yüzden bence karşı taraf çok şanslı benimle birlikte olduğu zaman (gülüyor). Sonrasını o düşünmeli çünkü sevgiye ve aşka ben varım zaten.”

Hayatta tesadüflere çok inanan birisi olduğunu söyleyen Hafsanur Sancaktutan, dizinin hikayesinde Leyla ile Ateş karakterlerinin de tesadüf üzerine tanışmasına dikkat çekti. Oyuncu, kendi hayatını değiştiren bir tesadüf ile ise henüz karşılaşmamış.