Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisinin reytingleri kötü, sosyal medyası müthiş!

Ya Çok Seversen dizisinin reytingleri kötü, sosyal medyası müthiş!

tarafından ker_def

Ya Çok Seversen dizisi büyük bir iddia ile yayın hayatına başladı ama ilk iki bölümde elde edilen reytingler bir hayal kırıklığı yarattı. Dizi, 2’li oranlarda sonuçlar alabiliyor ve bu durum pek de beklenmedik bir gelişme. Çok daha iyi reytingler alması beklenen dizinin kurtarıcı noktasında ise sosyal medya başarısı geliyor.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi, iyi bir uyum yakaladıkları dizinin setinde de çok güzel bir enerji yakaladı. Onların bu uyumları da sosyal medyada dalga dalga yayılıyor. Ancak bu durumun reytinglere olumlu yansımamış olması da şaşırtıcı bir durum olarak gözüküyor.

Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ perşembe günü ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu.

Hem eğlenceli hem de duygu dolu anların yer aldığı bölüm seyirciden alkışları da topladı. İlk bölümüyle Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde trend listelerine giren dizi yine dünya gündemindeydi.

Sosyal medyada çok konuşulmasına rağmen dizinin reytinglerinin ikinci bölümde de beklenenden daha düşük gelmesi düşündürücü bir gelişme olarak dikkatlerden kaçmadı.