Ana sayfa Sosyal Medya Ya Çok Seversen dizisinin setinde neler olduğu çok merak ediliyor!

Ya Çok Seversen dizisinin setinde neler olduğu çok merak ediliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk bölüm reytinglerinin düşük gelmesi nedeniyle kafalarda soru işareti oluşsa da, Ya Çok Seversen dizisinin sosyal medyada ortaya koyduğu müthiş etkileşim dalgası da devam ediyor. Sadece Türkiye’de değil, Kerem Bürsin’in büyük ilgi ile karşılandığı birçok ülkede sosyal medyanın gündemine yerleşen Ya Çok Seversen dizisi, bir romantik komedi hikayesi olarak öne çıkıyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D’nin yaz sezonu için iddiasını ortaya koyduğu Ya Çok Seversen projesinde yeni bölümlerin reytingleri kadar, sette neler yaşandığı da merak konusu oldu.

Özellikle de başrolde yer alan Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın set hallerini merak edenler, yapılan paylaşımlarla mutlu oluyor. Kerem Bürsin’in milyonlarca hayranının sosyal medya üzerinden takip ettiği Ya Çok Seversen dizisinin setinden zaman zaman hoş paylaşımlar da yapılıyor.

Yayınlanan ilk bölümü ile Türkiye’nin yanı sıra İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkenin sosyal medyasında trend listelerinde yer alan dizinin setinden bir fotoğraf daha paylaşıldı.

Ya Çok Seversen dizisinin setinde neler olduğu çok merak ediliyor! 7

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizinin seti de eğlenceli anlara sahne oluyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın setin en küçük oyuncusu Arven Yavuz’la set boyunca özel olarak ilgilenirken set aralarında da beraber keyifli dakikalar geçiriyor.

Dizinin bir sahnesinde resim yapan minik oyuncuya eşlik eden ikilinin bu keyifli anları objektiflere yansıdı.