Ana sayfa Dizi Fragmanları Ya söyle artık, söyle dediniz! Ramo’nun Sibel’i her şeyi ortaya döktü!

Ya söyle artık, söyle dediniz! Ramo’nun Sibel’i her şeyi ortaya döktü!

tarafından ker_def

İkinci sezonuyla başarılı bir şekilde yoluna devam etmekte olan Ramo dizisi, Cuma akşamlarının beğeniyle izlenen bir aksiyon yapımı… Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun 22. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Ramo’nun Sibel hakkındaki gerçeği öğrendiği tanıtımda ikili arasında büyük yüzleşme gerçekleşiyor.

Dizi hayranları haftalardır Sibel’in Ramo’ya gerçekleri anlatmasını istiyordu. İşte o sahneler yeni bölümde yaşanacak. Büyük yüzleşmede Ramo, “Ya söyle artık söyle” diyerek, sosyal medyadaki izleyiciler gibi isyan etti. Sibel ise “Senin için. Seni hapisten çıkarmanın bir yolunu bulabilmek için” diyerek beklenen o itirafı yaptı.

Cihangir, Ramo’nun hayatını bağışlamayı düşünmüyordur ama Cihangir’in de üstündeki adamlar, Ramo’yu öyle erkenden kaybetmek istemezler. Ne de olsa yıllardır aradıkları düşman olan Sarraf’ı Ramo getirmiştir onlara.

Ramo, yaşam hakkını bir şartla kazanır; başka birini öldürmek. Ramo’dan öyle birini öldürmesini isterler ki, bunu vicdanen de fikren de yapması mümkün değildir. Sibel de Ramo’ya kurulan bu tuzağı öğrenir ve ona yardım etmek ister. Sibel, Ramo’ya yardım etmek isterken kendi başını belaya sokacaktır.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!