Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk kendi resmine hayran kaldı! Hande Soral’dan bilim kurgu sorusu! Nehir Erdoğan’ın sürprizi!

Burcu Özberk kendi resmine hayran kaldı! Hande Soral’dan bilim kurgu sorusu! Nehir Erdoğan’ın sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü kadın oyuncular, instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla göz dolduruyor, takipçilerine kendileri hakkında birçok detay sunuyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılması beklenen Hande Soral, Çocukluk dizisinde rol alan Burcu Özberk ve Benim Adım Melek’te rol alan Nehir Erdoğan’ın paylaşımları da dikkat çekti.

Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmakta olan Burcu Özberk, son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Ünlü oyuncu, performansı ve güzelliği ile dillerden düşmüyor. Burcu Özberk, internette bulduğu bir fotoğrafını da çok beğendi ve şu sözlerle teşekkür etti: “Bu fotoğrafıma internette denk gelmiştim. Kim yaptıysa teşekkür ederim…”

Burcu Özberk kendi resmine hayran kaldı! Hande Soral'dan bilim kurgu sorusu! Nehir Erdoğan'ın sürprizi! 9

Bilim kurgu filmlerinde birçok kez sorulan soruyu, bu sefer de Hande Soral takipçilerine sordu. Ünlü oyuncu, “Işınlanma olsa tam şu an nereye gitmek isterdiniz?” diyerek dikkat çekti.

Yakında Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde olması beklenen ve atv yapımı ile anlaştığı geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Soral, sosyal medyada da sıklıkla paylaşımlarda bulunuyor. Uçak pozu ile beğeni toplayan oyuncu, tarzıyla da iltifatları kaptı…

Burcu Özberk kendi resmine hayran kaldı! Hande Soral'dan bilim kurgu sorusu! Nehir Erdoğan'ın sürprizi! 10

Benim Adım Melek dizi setinden bir fotoğraf yayınlayan Nehir Erdoğan ise dizide Aslı karakterine hayat veren Sinem Karel Gürtekin’in pozunu yayınladı.

Erdoğan, arkadaşının dünyanın en güzel ruhlarından birisine sahip olduğunu belirterek şu mesajı paylaştı:

Bi de hala daha ‘Size çok güzel sürprizler yapacağım.’ diyor. Bilmiyor ki; dünyanın en güzel sürprizi, dünyanın en güzel hediyesi..Bütün dünyayı sevip, sarabilecek bir ruhtan bahsediyorum. Abartmıyorum. Ta kendisi: @karelgurtekin
#oşekildedüşünme

Burcu Özberk kendi resmine hayran kaldı! Hande Soral'dan bilim kurgu sorusu! Nehir Erdoğan'ın sürprizi! 11