Ana sayfa Sosyal Medya Yağız Can Konyalı çok akıllı bir dizi kararı aldı!

Yağız Can Konyalı çok akıllı bir dizi kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Yağız Can Konyalı, yeni sezon için televizyon dizisi yerine dijital bir projede yer alarak akıllı bir karar aldı. Son dönemdi dizilerin bir bir final yapması, düşük reytingler alması gibi konular birçok ünlü ismin moralini bozdu. Ekrana kısa sürede veda eden yapımlar nedeniyle oyuncuların verdikleri emekler de boşa gidiyor.

20 Eylül 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yağız Can Konyalı da iyi bir kariyer yaptı. Kariyerinin de başlarında olan genç oyuncu, adım adım başarılı projelerde yer alarak tecrübesini artırdı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizideki Aydın karakteri ile büyük bir çıkış yapan oyuncu, Adı Mutluluk dizisiyle de dikkatleri çekti. Bizim Hikaye’de canlandırdığı Rahmet Elibol ile geniş bir hayran kitlesi elde eden Yağız Can Konyalı, Aşk Ağlatır, Arıza gibi önemli projelerde de etkili roller canlandırdı.

Son olarak Fatma isimli Netflix dizisinde izlediğimiz oyuncu, yeni dizisini de seçti. Erkek Severse isimli Bein Connect platformu için hazırlanan diziyi tercih eden oyuncu, 45 dakikadan oluşan 13 bölüm için sete çıkacak.

Dijital bir dizinin ekibinde yer alma kararı alarak televizyon ekranında uzak duran Yağız Can Konyalı, etkili isimlerden oluşan yeni dizisi ile dikkatleri üzerine çekecek.

Hikayesini Aslı Zengin’in yazdığı Erkek Severse isimli dizide Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen, Tolga Güleç, Görkem Sevindik ile Aslı Sümen de oyuncu kadrosunda yer alan isimler olarak dikkat çekiyor.