Ana sayfa Dizi Haberleri Yağmur Tanrısevsin’in muhteşem performansına bu reytingler yakışmıyor!

Yağmur Tanrısevsin’in muhteşem performansına bu reytingler yakışmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası dizisinin reytingleri ne yazık ki verilen uzun aranın ardından iyi gelmiyor… 2021 yılında tüm kişiler kategorisinde en azından ortalama oranların üzerinde gelen reytingler artık iyice düştü.

Dizinin bu şekilde sezonu tamamlayabilmesi konusunda bile sıkıntı olduğu görülüyor. Gökhan Alkan’ı Ferit karakterinden çok beğenen dizi hayranları, uzun süre sonra Kalp Yarası ile yeniden ekranlara dönen Yağmur Tanrısevsin’in Ayşe performansını da hayranlıkla izliyor.

Dramın öne çıktığı ve kadın başrolün sık sık ağlamak durumunda kaldığı bir hikayede, Yağmur Tanrısevsin isminin ne kadar doğru tercih olduğunu son bölümde tüm dizi hayranları bir kez daha gördü.

Yağmur Tanrısevsin'in muhteşem performansına bu reytingler yakışmıyor! 7

Ayşe’nin 28. bölümde Elif’in ölümünün ardından döktüğü gözyaşları birçok izleyiciyi üzdü. Yağmur Tanrısevsin, Ayşe karakterinin tüm acılarını ekrana o kadar başarılı yansıttı ki, sosyal medyadan da övgülerle dolu birçok mesaj aldı.

Kalp Yarası dizisi hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile göz doldurmaya devam ediyor. Ancak gelen reytingler bu durumu gölgeliyor. Birçok dizi hayranı bu şekilde devam etmesinin zor olduğunu da görüyor.

Kalp Yarası, 28. bölümü yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde 13. sırada yer alabilen dizi, AB grubunu ise 19. olarak bitirdi. Dizinin ABC1’de 18. olduğunu ve ilk 10 içine artık giremediğini görüyoruz.

Kalp Yarası dizisi yılbaşından önce daha iyi sonuçlar alabiliyordu. Birçok dizi gibi ara verilen Kalp Yarası’na 2022 yılının iyi gelmediğini de söylemek gerekiyor.

Kalp Yarası dizisinin 29. yeni bölümü ise 31 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm yine dram yükle sahnelerle geliyor.