Ana sayfa Dizi Fragmanları Yahu nedir bu Hüsnü ile Mesut’un senaristten çektiği! Arka Sokaklar yine karıştı!

Yahu nedir bu Hüsnü ile Mesut’un senaristten çektiği! Arka Sokaklar yine karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi Cuma akşamları izleyicilerle yine aksiyon dolu bölümlerle buluşuyor. Dizinin 15. sezonunda 564 bölümü geride kaldı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine ilginç gelişmeler var.

Karakterlerin başına bir işlerin gelmesi artık her bölümün klasiği haline geldi. Bazen Tunç, bazen Mesut, bazen Rıza Baba başlarına gelen dertlerle son bölümlerde öne çıktı. Şimdi ise sıra Özgür Ozan’ın hayat verdiği Hüsnü’de… Martı diye bilinen araçla yolda giderken bir araç ile burun buruna gelen ve yere kapaklanan Hüsnü herkesin dalga konusu oluyor.

Bir kadın sürücünün çarptığı Hüsnü ile herkes dalgasını geçecek. Nedir bu Hüsnü’nün senaristten çektiği dedirten sahneler izleyeceksiniz. Bir başka detay ise Selin ile Mesut arasında… Bu iki karakter de dizide hep kötü olaylarla anılıyor… Şimdi de mutluluklarına gölge düşecek. Nedir bu Mesut’un senaristten çektiği sözü de yine anlam kazanacak.

13 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan Arka Sokaklar 565. Bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. İşte detaylar: Mesut ve Selin ayrılıyor mu?

Rıza Baba kurtuluyor ancak ekip olayın peşini bırakmıyor. Hüsnü ise küçük bir kaza geçiriyor ancak dillere pelesenk olmaktan da kurtulamıyor.

Selin ve Mesut arasında da sular durulmuyor. Selin, Mesut’a artık yapamadıklarını söylüyor. Selin ve Mesut ayrılacak mı?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!