Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde bir dönem kapandı!

Payitaht Abdülhamid dizisinde bir dönem kapandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisi 5. sezonuyla yoluna devam ediyor. Bülent İnal’ın etkileyici Abdülhamid karakteri ile hayranlarından övgü aldığı yapıma, en son Vildan Atasever’in de katıldığı ortaya çıkmıştı.

Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan ve uzun süredir de kemik bir izleyici kitlesine hitap eden dizinin 124 bölümü geride kaldı. 13 Kasım Cuma akşamı 125. yeni bölümde ise bir dönem geride kalıyor… Sadakat bitti… Dizinin yeni bölümünden verilen en önemli mesaj bu…

Bir dönemin sadık Ahmed Celalettin Paşa’sının ağzından dökülen “Sadakat bitti” şeklindeki sözler büyük dikkat çekiyor. Abdülhamid ise “Bana ihanet etmediniz, devlete ihanet ettiniz” diyerek aslında hüküm verdi… Cem Uçan’ın karakteri başarıyla canlandırdığını da hemen belirtelim.

Payitaht Abdülhamid dizisi izleyicileri bunun bir kurgu olduğu gerçeğinden her geçen hafta daha da uzaklaşıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlardan bunu anlayabilirsiniz. Diziyi sanki belgesel havasında izleyen geniş bir kitle var.

Payitaht Abdülhamid dizisiyle birlikte verilen mesajların da nasıl farklı algılandığını yine hayranların yorumlarında görebilirsiniz.

İşte 13 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 125. bölümden ilk fragman: