Ana sayfa Dizi Haberleri Yakamoz S-245’teki asıl sürprize bakın siz! Yıllar sonra aynı dizide buluştular!

Yakamoz S-245’teki asıl sürprize bakın siz! Yıllar sonra aynı dizide buluştular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in merakla beklenen dizisi Yakamoz S-245 sonunda yayınlandı. 7 bölüm olarak ilk sezonu yayınlanan Yakamoz S-245, geçtiğimiz yıl Nisan-Mayıs aylarında çekilmişti. Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde oynadıkları dizi, 20 Nisan’da Netflix abonelerine sunuldu.

İlk yayınlandığı gün twitter’da o kadar çok konuşuldu ki gündem oldu. Diziyi seven de vardı, eleştiren de… Ancak Netflix’in Belçika yapımı bir başka dizisi Into The Night ile bağlantılı hikayesi de izleyicinin ayrıca ilgisini çeken bir bölüm oldu.

Bu arada dizide bir güzel tesadüf de izleyenleri bekliyordu! Türk dizi tarihinin adeta unutulmazları arasında yerini alan ve aradan 12 yıl geçmesine karşın hala pek çok şekilde konuşulan Aşk-ı Memnu dizisi ile Yakamoz S-245’in bir sürpriziyle karşılaştı izleyici.

Kanal D’de ekrana gelen Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Behlül karakterine hayat veriyordu. Behlül’ü babası gibi büyüten ve sahip çıkan amcasını Adnan Ziyagil’i ise Selçuk Yöntem oynuyordu. İşte bu iki sevilen oyuncu, 12 yıl sonra bu kez Yakamoz S-245 dizisinde buluştular!

Yakamoz S-245'teki asıl sürprize bakın siz! Yıllar sonra aynı dizide buluştular! 7

Üstelik baba oğul olarak! Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat verdiği Arman’ın babasını Selçuk Yöntem canlandırdı. Son derece zengin olan babasını ve servetini reddeden Arman, güneşte yaşanan patlama nedeniyle yok olan dünyada tesadüfen kurtulanlar arasında yer alıyor. Ancak ilerleyen bölümlerde bu durumun bir tesadüf olmadığı anlaşılıyor. İşte hikayenin bu bölümünde Arman’ın babası ile konuşması dizinin dikkat çeken bir anı olmakta. Selçuk Yöntem ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıldızları hiç barışmayan baba oğul olarak Netflix’in dizisinde izleyicilere güzel bir sürpriz yapıyorlar…

Yakamoz S-245’in hikayesi özetle şöyle: Bilimsel araştırma yapmak üzere küçük bir denizaltıyla suyun altına inen Arman ve arkadaşları, 15 saat sonra suyun üzerine çıktıklarında bambaşka bir dünyayla karşılaşıyor. Dünyada öyle büyük bir felaket olmuştur ki güneş doğduğu an herkes ölmektedir. Üstelik dünyadaki tüm elektronikler de bozulmuştur. Arman ve ekibinin yeniden suyun dibine inmekten başka bir çaresi yoktur.