Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum aşkı Vatanım Sensin dizisindeki rol arkadaşında buldu!..

Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum aşkı Vatanım Sensin dizisindeki rol arkadaşında buldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Boran Kuzum ekranlarda en son Menajerimi Ara adlı dizide konuk oyuncu olarak yer almış, Netflix’de de Aşkın Kıyameti adlı filmle izleyici karşısına çıkmıştı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, ünlü senarist Gülse Birsel’in Disney Plus için çektiği yeni filmi Yılbaşı ile yeniden sete çıktı. Filmin çekimlerini tamamlayan oyuncu Hazine filmiyle de 4 Kasım’da sinemada hayranlarının karşısına çıkacak.

Yakışıklı oyuncu şimdilerde aşk haberleriyle gündemde. Boran Kuzum, gönlünü meslektaşı Yasemin Szawlowski’ye kaptırdı. İkili yıllar önce yayınlanan Vatanım Sensin adlı dizide birlikte rol almıştı. Çift ilişkilerini sosyal medyadan ilan etti.

Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum aşkı Vatanım Sensin dizisindeki rol arkadaşında buldu!.. 7

Szawlowski, instagram hesabından yayınladığı fotoğrafa nazar boncuğu emojisi koydu. Boran Kuzum paylaşıma, kalp emojisiyle yorum yaptı. Çocuklu yaşlardan itibaren bale, müzik, oyunculuk eğitimleri alan Yasemin Szawlowski, 2016 yılında rol aldığı Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı ‘Eleni’ karakteriyle adını duyurdu.

İngiltere’de dünyaya gelmesi ve aslen Polonyalı olması dolayısıyla yurt dışında çeşitli projelerde oyunculuk ve dansçılık yaptı. Vatanım Sensin’de ‘Leon’ karakterini canlandıran Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski’nin aşkı dizinin izleyicisine de sürpriz oldu. İki ünlü ismin paylaşımına Vatanım Sensin’de birlikte rol aldıkları oyuncu Esra Ruşan da yorumuyla destek verdi.