Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi ilk bölüm reytingleri kimseyi tatmin edemedi!

Gecenin Ucunda dizisi ilk bölüm reytingleri kimseyi tatmin edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni sezon için uzun süredir tanıtımını yaptığı ve Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün 8 yıl aradan sonra yeniden ekrana birlikte döndüğü Gecenin Ucunda dizisi beklenildiği gibi iyi bir başlangıç yapamadı.

Dizinin sosyal medyada güçlü etkileşim elde etmesinin ardından reyting sonuçları merakle bekleniyordu ve bu sonuçlar da ortaya çıktı. Star TV’nin beklediği gibi çok iyi bir açılış olmadı. Bu sezon izleyicilerin dizi tercihlerinde hangi yapımların öne çıkacağı bilinemiyor, çünkü çok iddialı başlayan projeler bile düşük reytingler alabiliyor ve sonraki bir kaç haftada büyük bir sıçrama yapabiliyor.

Gecenin Ucunda için böyle bir durum gerçekleşecek mi bilinmez ama ilk bölüm sonrasında oluşan reytinglere bakıldığı zaman dizinin tüm izleyici gruplarında ortalama oranların altında reytingler elde ettiği gözüküyor.

Tüm kişiler kategorisinde günü on ikinci sırada tamamlayan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise sekizincilikler elde etti. Bu durum Star TV’nin hiç de beklemediği sıralar ve reytinglerin tüm izleyici gruplarında da ortalamanın altında gerçekleşmesi de şaşırtıcı bir sonuç oldu.

Gecenin Ucunda projesinin ilk bölüm reytinglerinden sonra gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümün sonuçları heyecanla beklenmeye başlandı. Peride Celal’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin iki başrol oyuncusu, aynı zamanda yapım ortağı da olduğu için projenin onlar için önemi çok farklı.

Gecenin Ucunda dizisinin ikinci yeni bölümü 12 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star TV’de izleyicilerle buluşacak.