Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Burak Deniz aradığı aşkı meslektaşında buldu!..

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz aradığı aşkı meslektaşında buldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bugüne kadar adı pek çok isimle anılan oyuncu Burak Deniz kendisi gibi oyuncu olan Deniz Işın ile Etilerde görüntülendi.

Habertürk Gazetesi’den Onur Aydın’ın haberine göre; Bir mekanda baş başa yemek yiyen Burak Deniz ve Deniz Işın, çıkışta taksi beklerken görüntülendi. İkili, basın mensuplarını fark edince şaşkınlıklarını gizleyemedi. Burak Deniz, Deniz Işın’a dönüp, “Sen istersen içeri geç.” dedikten sonra muhabirlere röportaj verdi.

Işın ile arkadaş olduklarını ifade eden Deniz, “Hayatınızda kimse yok mu?” sorusuna “Yok, bu ara hayatımda sadece iş var.” yanıtını verdi.Öte yandan Burak Deniz ve Deniz Işın’ın mekanda bir hayli samimi olduğu öğrenildi.

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz aradığı aşkı meslektaşında buldu!.. 7

Daha sonra Işın’ın yanına giden Deniz, gazeteciler mekandan uzaklaştıktan sonra taksiye bindi.Etiler’den Cihangir’e giden ikili, sık sık etrafını kontrol etti.

Magazin basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaş’ta trafiğe takılan ikili, muhabirlerin olmadığını görünce aşka geldi. Işın, Deniz’in omzuna başını yasladı. Burak Deniz, Deniz Işın’ı Cihangir’e bıraktıktan sonra Kuruçeşme’deki evine döndü.

Oyuncu Deniz Işın en son Fox TV’nin Masumiyet dizisinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır ile birlikte rol aldı. Öte yandan oyuncunun Sarp Bozkurt ile birlikte rol aldığı Bizden Olur Mu? dizisi geçtiğimiz ay BluTV’de yayınlanmaya başladı.