Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Burak Deniz sosyal medyada aşka geldi!..

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz sosyal medyada aşka geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlişkilerine ikinci şansı veren ünlü oyuncu Burak Deniz ile manken Didem Soydan’ın aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Bir süre ayrı kaldıktan sonra geçtiğimiz aylarda barışan ve beraber tatile çıkan ünlü çift zaman zaman sosyal medyada da birlikte paylaşımlarda bulunuyorlar.

Hayranlarının birbirine çok yakıştırdığı Burak Deniz ile Didem Soydan, iş yoğunluğundan buldukları fırsatları birlikte geçirmeye özen gösteriyorlar.

Burak Deniz instagram hesabında sevgilisinin fotoğrafını yayınlayarak bir kez daha aşkını ilam etti. Oyuncunun gül emojisiyle birlikte paylaştığı Didem Soydan’ın fotoğrafı çiftin hayranlarını mest etti.

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz sosyal medyada aşka geldi!.. 7

Yaklaşık bir yıllık aşklarını geçtiğimiz aylarda sonlandıran Didem Soydan ve Burak Deniz çiftinin, ünlü mankenin sosyal medya hesabından paylaştığı iddiaları pozları nedeniyle ayrıldığı ileri sürülmüştü.

Ancak iki ünlü isim de bu haberleri yalanlamış; Didem Soydan o dönem yaptığı açıklamada; “Burak ile ayrılığımızın sebebinin benim sosyal medyadan yaptığını paylaşımlardan kaynaklandığı haberleri yapıldı. Bunlar kesinlikle yalan. Kendisinin de dediği gibi. Biz o kadar geri kafalı insanlar değiliz. Özel hayatımızı konuşmuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.