Ana sayfa Güncel Haberler Yaktın yürekleri Aslıhan Gürbüz! Kırmızı Oda izleyicileri isyanda, lanet olsun bu zihniyete!

Yaktın yürekleri Aslıhan Gürbüz! Kırmızı Oda izleyicileri isyanda, lanet olsun bu zihniyete!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kırmızı Oda dizisinde 18.bölüm geride kaldı. 1 Ocak Cuma akşamı yayınlanan bölümde izleyiciler yıllar sonra yeniden Aslıhan Gürbüz’ün oyunculuk yeteneklerini izleme keyfi yaşadı. Kumru karakterine hayat veren oyuncu, oldukça başarılı bir performans ortaya koydu ve izleyicilerin de yürekleri yakan sahneler yaşandı.

Doktor hanım ile konuşan Kumru, Metin gerçeğini anlattı. O kara günde neler olduğu ile ilgili detaylar ortaya çıkınca izleyiciler de sosyal medyada isyan cümleleriyle “Lanet olsun bu zihniyete” diyerek öfkelerini haykırdı. Çünkü bu tür sahneler normal hayatta da sıklıkla karşımıza çıkan durumlar.

Yavuz ile kaçıp İstanbul’a giden Kumru’nun başından zor anlar geçti. Yavuz, arkadaşı Metin’in evinde kaldı. Metin, yenge dediği Kumru’nun çamaşır makinasına çamaşırları atarken arkasına geçti ve ona nasıl kullanacağını anlattı. O anlarda ise Kumru, ne yapacağını bilemedi ve odadan hemen kaçtı. Bir şeyler olacağını sezen Kumru, kendisini eve kilitledi. Metin ile küçük evde köşe kapmaya oynamaya başladıklarını ifade eden Kumru, sonra da Metin’in asıl niyetinin ortaya çıktığını anlattı. Metin, Yavuz’u yollamasını ve kendisi ile kalmasını teklif etti. “Ben yaşatırım seni, bunu bir düşün” diyen Metin, Kumru’ya göz koyduğunu ilk kez gösterdi.

Yaktın yürekleri Aslıhan Gürbüz! Kırmızı Oda izleyicileri isyanda, lanet olsun bu zihniyete! 24

Kumru, ne durumu Yavuz’a anlatabiliyordu ne de Metin’den kurtuluşun yolunu bulabiliyordu. Kumru, tüm gemileri yaktı. Yavuz’a gitmek istediğini söyledi. Metin bir gün odanın kapısını zorladı. Metin her şeyi göze almıştı ve odanın kilidini kırıp içeriye girdi. Sonrasında da Kumru’ya tecavüz etkmeye çalıştı. O anlarda ise Yavuz içeriye girdi.

Birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin Kumru’yu (Aslıhan Gürbüz) intikam almaya zorlaması Doktor Hanım’ı da endişelendirdi. Dizinin hayranları ise sosyal medyada bu tür olayların sıklıkla yaşandığı ülkemizde ne acı durumlara şahit olunduğunu belirten yorumlar yaptı.

“Lanet olsun bu zihniyete” diye yorum bırakan dizi hayranları, Kumru’nun başından geçenlerden çok etkilenmişti. Kumru’nun taciz mağduru olduğu zaten birçok izleyici daha önceden tahmin etmişti. Dizi hayranları, “İzlerken kriz geçirdim resmen. Ne iğrenç mahluk… Sen böylelerinden koru Allah’ım” diye yorumlar bıraktı.

O anları videodan izleyebilirsiniz.