Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancılar ve Mumları dizisinde son şans öncesi büyük değişiklik!

Yalancılar ve Mumları dizisinde son şans öncesi büyük değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni başlayan Yalancılar ve Mumları büyük bir beklenti yarattı. BBC’nin Mistresses isimli dizisinden uyarlanan yapım için tanıtım atağı sergilendi. Dizi yüksek reyting beklentisi ile ortaya çıktı ama oranlar ortalama rakamların bile altında gerçekleşti.

Fox TV’nin yeni sezonda dizi tutturma konusunda ciddi bir sorunu olduğu da ortaya çıkıyor. Fazla sayıda yapım ile sezona başlayan ve düşük performans getiren dizileri hemen yayından kaldıran kanalın çok iyi dizileri harcaması da büyük tepkiye yol açıyor.

Yalancılar ve Mumları dizisinin ilk iki bölümü düşük reytingler getirince ortaya sıkıntılı bir durum çıktı. Dizinin hayranları kaliteli bir hikayesi olan dizinin, oyuncu kadrosu ile de çok dikkat çektiğini ama hikaye anlatımında sıkıntı olduğunu belirtiyor.

Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı dizi için gelen itirazlar hikayenin anlatım tarzına ve yeterince iyi olmamasına yönelik yapılıyor. Bu şikayetlerin yapımcı tarafından duyulduğu da ortaya çıktı.

Dizinin setinden gelen bilgiler üçüncü yeni bölüm için senaryoda bazı düzenlemeler yapıldığını gösteriyor. İddialara göre ilk yazılan senaryo beğenilmeyince bazı değişiklikler istendi. Bir kez kez yeniden yazılan üçüncü bölüm dizi adına çok önemli.

Eğer Yalancılar ve Mumları üçüncü bölümde de iyi reytingler getiremez ise Fox TV’nin final kararı alması artık kimseyi şaşırtmaz. Çünkü Uzak Şehrin Masalı dizisi de aynı süreçten geçti ve 3. bölümde düşük reytingler nedeniyle final kararı geldi.

Şimdi izleyicilerin aklında kanal yönetiminin üçüncü bölüm sonuçları da iyi gelmez ise Yalancılar ve Mumları dizisinin yayından kaldırılma ile karşı karşıya kalacağı düşüncesi var. Bu düşüncenin nedeni ise Fox TV yönetiminin iki sezondur aldığı ani final kararları olarak gösteriliyor.