Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir!

Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi 114. bölümü ile yine milyonları ekran başına topladı. Eda Ece’nin Yıldız karakterine hayat verdiği dizinin yeni bölümünde izleyicileri çok eğlendiren anlar yaşandı.

Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay, eşi Yıldız’ı Kumru ile aldatıyor… Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakteri herkesi gıcık eden birisine dönüştü. Yıldız’ın Kumru’dan intikamını almak için oyunlar oynamaya başlaması da izleyicileri bir hayli eğlendirdi.

Aldatılmayı hazmedemeyen Yıldız, hem Çağatay hem de Kumru’ya ders vermek için üst üste adımlar attı. Yıldız, yemekte anlattığı hikaye ile yasak aşk iması yaptı. Bir hikaye anlatan Yıldız, anlattığı hikayede aldatılan kadının, aldatan kadının babası ile evlendiğini söyleyerek de ilerideki bölümler için belki de bir mesaj verdi.

Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir! 13

Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakteri, Kumru’nun babası. Şayet senaristlerin verdiği bu mesaj ilerleyen dönemde Doğan ile Yıldız ikilisini buluşturmaya gider ise izleyici bu duruma isyan edecektir.

Eda Ece’nin yine doğaçlama performans da sergilediği vazo kırma sahnesi de izleyicileri çok eğlendirdi. Sosyal medyada bu sahne ile ilgili güzel yorumlar yapıldı.

“Yıldız yargı dağıtmaya gelmiş, yıktın geçtin ortalığı” diye yorum bırakan dizi hayranları, twitter’da binlerce paylaşım yaptı. Bu paylaşımlar sayesinde Yasak Elma dizisi sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Sosyal medyada Yıldız’ın tavırları ile ilgili birçok esprili paylaşım da yapıldı. Dizi hayranları Yasak Elma’nın 114. bölümüne yine büyük bir ilgi gösterdi.

Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir! 14 Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir! 15 Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir! 16 Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir! 17 Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir! 18 Yasak Elma dizisinde yargı dağıtmak diye buna denir! 19