Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalancılar ve Mumları dizisine katılan oyuncu herkes için sürpriz olacak!

Yalancılar ve Mumları dizisine katılan oyuncu herkes için sürpriz olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda en çok merak edilen yapımlardan birisi de Yalancılar ve Mumları olarak öne çıktı. Medyapım imzalı dizinin kadrosunda çok etkili isimler bir araya geldi.

Ceren Moray, İsmail Demirci, Elçin Sangu, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Melike Güner ve Burcu Göölgedar’ın başrolünde yer aldığı dizi için çekimler devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna usta bir oyuncunun oğlunun da katılması dikkatleri çekti.

1959 Antalya doğumlu olan ünlü oyuncu Müfit Kayacan’ın oğlu Oğulcan Kayacan’ın yeni dizide izleyebileceksiniz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Oğulcan Kayacan ile anlaşma sağlandı. Genç oyuncu adına çok önemli bir ilk deneyim olacak.

Yalancılar ve Mumları dizisine katılan oyuncu herkes için sürpriz olacak! 7

Koray Kerimoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Yalancılar ve Mumları dizisinin Fox TV ekranında yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Çukur dizisinde Amca Cumali Koçovalı olarak izleyicilerle bir dönem buluşan Müfit Kayacan, bugüne kadar birçok yapımda rol aldı. Oyuncu en son Aile Şirketi dizisinde Şenol karakterini canlandırmıştı.