Ana sayfa Sosyal Medya Yalancılar ve Mumları dizisinin yayın günü ateşe benzin dökmek gibi oldu

Yalancılar ve Mumları dizisinin yayın günü ateşe benzin dökmek gibi oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak gözüken Yalancılar ve Mumları için büyük bir hazırlık yapıldı. Sadakatsiz dizisinin başarısının ardından Medyapım ile BBC Studios yeni bir uyarlama dizi ile hem yurt içinde hem de yurt dışında ses getirmek istiyor.

Yalancılar ve Mumları dizisi de böyle bir yapım olacak. Mistresses isimli diziden uyarlanan Yalancılar ve Mumları, 30 Eylül Perşembe akşamı Fox TV ekranında ilk bölümüyle başlıyor. Dizinin kadrosunda çok etkili isimler bulunuyor. Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Melike Güner ile kadın karakterler konusunda iddialı gelen dizide başka önemli isimler de var.

Dizide ayrıca; İsmail Demirci, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz gibi dikkat çeken erkek oyuncular da yer alıyor. Dizinin hedefi sadece Türkiye’de başarılı olmak değil, aynı zamanda yurt dışında da ciddi bir başarı beklentisi var.

Perşembe rekabetine katılacak olan Yalancılar ve Mumları çok etkili bir hikaye ile gelecek. Bu gelişmenin ardından perşembe dizilerinin rekabeti yakından takip edilecek. Barbaroslar dizisi ile güçlü bir çıkış yapan TRT’in yanı sıra, Camdaki Kız ile kendi kitlesini bağlayan Camdaki Kız dizileri rekabette ön sırada yer alan yapımlar. 3 sezon başarılı bir dönem yaşayan Bir Zamanlar Çukurova ise, dördüncü sezonda rekabetin etkisiyle düşüş yaşadı.

Yalancılar ve Mumları işte bu 3 diziden izleyici çalmak için ve kendi güçlü hayran kitlesini oluşturmak için mücadele edecek. 30 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin rekabette nasıl bir konumda yer alacağı da merakla bekleniyor.

Ancak, zaten perşembe akşamları 3 önemli dizi ekrandayken Yalancılar ve Mumları’nın gelişi bu rekabeti fazlası ile sertleştirecek.