Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma dizisinde yanıtı beklenen 2 önemli soru!

Yasak Elma dizisinde yanıtı beklenen 2 önemli soru!

tarafından ker_def

Beşinci sezona başlayan Yasak Elma dizisinin yeni bölümlerinde hikayedeki yeni karakterlerin rolü iyice kendini belli edecek. Ece Dizdar, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi üç önemli ismin yer aldığı beşinci sezonda Şahika karakterinin eksikliği ise doldurulamadı.

Eda Ece ve Şevval Sam ikilisi ile birlikte Berk Oktay da dizide öne çıkmaya başladı… Yasak Elma’nın 112. yeni bölümü 20 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.  Dizide iki önemli soru işareti var ve izleyiciler de bunların yanıtlarını beklemeye başladı.

Yasak Elma dizisinde yanıtı beklenen 2 önemli soru! 9

Yıldız ve Ender’in tüm şüpheleri Feyza üstünde toplanırken, Çağatay ve Kumru ilişkisi devam ediyordur. Kumru’nun babası Doğan, Kumru’nun gizli bir ilişki yaşadığından şüphelenip İstanbul’a döner. Kumru’nun evinde yaşadığı sorun, Yıldız ve Kumru’nun daha da yakınlaşmasına yol açar.

Yasak Elma dizisinde yanıtı beklenen 2 önemli soru! 10

Yasak ilişkiden habersiz olan Yıldız, Kumru ile samimiyet kurmaktan çekinmeyecek. Ancak bölümler ilerledikçe Yıldız yaşananları öğrendiğinde hikayede adeta kıyamet kopacak. Yıldız’ın olayları öğrenmesi uzun sürmeyecektir. Zira dizinin hikayesinde aksiyona çok ihtiyaç var.

Yasak Elma beşinci sezona diğer sezonlara nazaran daha düşük reytinglerle başladı. İzleyicisini yine ekran başına çekmeyi başaran dizi, geçtiğimiz sezonlarda çok daha iyi reytingler elde edebiliyordu. O günler geri gelecek mi, bu soru da yanıt bekliyor.

Yasak Elma dizisinde yanıtı beklenen 2 önemli soru! 11

Dizide yanıtları beklenen sorulardan birisi Yıldız’ın ne zaman yasak aşkı öğreneceği, diğeri ise reytinglerin yükselip de dizi eski günlere geri dönebilecek mi?

İşte Yasak Elma dizisi 112. bölümden ikinci fragman: