Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancılar ve Mumları gün değiştirdi, başlama tarihi yenilendi!

Yalancılar ve Mumları gün değiştirdi, başlama tarihi yenilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerin merakla bekledikleri Yalancılar ve Mumları isimli yapımda çok etkili isimler buluştu. BBC formatı olan Mistresses’ın yerli uyarlaması olan dizinin güçlü bir hikayesi bulunuyor.

Yalancılar ve Mumları isimli dizinin perşembe akşamları yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak Fox TV’den son dakika değişikliği geldi. Dizinin 30 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacağı geçen hafta ilan edilmişti. Ancak pazar akşamları Uzak Şehrin Masalı dizisinin kötü sonuçlar alması üzerine alınan final kararı her şeyi değiştirdi. Uzak Şehrin Masalı 5. bölümde final yapacak. Ancak artık pazar günleri başka bir dizinin olacak.

Perşembe’den Pazar günlerine kaydırılan Yalancılar ve Mumları dizisinin başlama tarihi olarak da 3 Ekim Pazar saat 20.00 belirlendi. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı ve yeni durum da böylelikle ortaya çıktı.

Yalancılar ve Mumları gün değiştirdi, başlama tarihi yenilendi! 7

Meliha, Elif, Şebnem ve Ceyda adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılacak olan dizide çok etkileyici bir oyuncu kadrosu var.

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz, Melike Güner gibi önemli isimlerin buluştuğu dizi merakla bekleniyor.

Dizinin pazar rekabetinde Teşkilat ve Yargı dizilerinin karşısında güçlü bir şekilde durması bekleniyor. Çünkü dizi tam da kadın izleyicilere hitap ediyor ve Fox TV’nin beklentisi kumandalara hakim olan kadınların gücü ile dizinin iyi reyting elde etmesi olarak gözüküyor.

Elif’in (Ceren Moray) hayatının kırılma noktası eşi Engin’in (İsmail Demirci) kaybolmasıdır. Kızı Sumru ile ayakta durma savaşı veren ve kafe işleten Elif’in yolu kızının okul arkadaşı Pelin’in babası Yakup (Feyyaz Duman) ve bakıcısı Şerife’yle (Melike Güner) kesişir ve her şey allak bullak olur.